Overtøj til mænd

Vi kender vigtigheden af et bredt udvalg inden for overtøj. Luksus er at have forskellige typer af jakker i garderoben, når stranden besøges den ene dag til frisk gåtur imens jakkesættet kalder på en trendy, lækker jakke om aftenen – hertil kalder måske ugens øvrige dage ofte på en præsentabel arbejdsjakke. Se vores store udvalg af overtøj og jakker til enhver anledning lige her på byKalstrup – flere til prisvenlige

Der findes en jakke til alt – hver sæson sin jakke, hver begivenhed sin helt egen overtøjsgarderobe

Uanset, hvilken sæson vi er i, er overtøj en vigtig del af garderoben. Om sommeren er lette sommerjakker et hit, ligesom de populære overgangsjakker om foråret og efteråret trender. Om vinteren til gengæld er de varme og lune vinterjakker øverst på ønskelisten. Hver sæson kræver sin jakke og følelsen af altid at ankomme anstændigt og med varmen i behov, gør behovet for den helt rigtige jakke til enhver sæson og begivenhed yderst aktuel.  

De fleste mænd sætter stor pris på et bredt sortiment af jakker i sin garderobe. For der findes adskillige anledninger, hvor en ny jakke er påkrævet alt afhængig af begivenheden og den anvendelse, vi står og skal bruge jakken til. På byKalstrup.dk finder du et væld af forskellige typer af jakker til herre – så hvad enten du er til en varm herre dunjakke, eller en elegant uldfrakke, den helt perfekte arbejdsjakke, mødejakken eller en let og lækker rejse og køre jakke til mænd, så er mulighederne mange lige her. Vi elsker herrejakker i alle afskygninger og farver. Tynde jakker, tykke jakker, varme frakker, lette overgangsjakker, sommerjakker eller den helt rigtige og ekstrem varme jakke til gåturen på stranden eller i skoven.  

Denimjakker gør dit look casual og råt

En denim jakke er yderst populær, når det kommer til både anvendelige indendørsjakker og lette overgangsjakker. Denimjakken er også ofte anvendt som en alternativ blazer og bruges ofte, når et mere afslappede look øsnkes. Denimjakker findes i alverdens afskygninger, men de særligt populære er denim jakker med stretch, der gør den meget behagelig at have på. Cowboyjakker i den helt rigtige blå jeansvask er også højt på top 3 listen over eftertragtede herre jeans jakker til garderoben. De typer af jeans jakker bliver oftest kaldt vintage denimjakker og nogle af dem har sågar foer. Denimjakker til mænd er også den perfekte sommerjakke løsning.

Nogle denimjakker har også et oversized look, og kaldes en boyfriend jeansjakke, et snit, der gør jeans jakken overdimensioneret og meget stor – en trend, der hitter især hos de unge og dem, der elsker street look inden for denim fashion.

En jeansjakke har mange anvendelsesmuligheder og hvad enten, du søger en denimjakke, der skal tilføre dit tøjsæt noget råt eller du elsker en all around jakke i dit garderobeskab, så vil du altid blive glad for din let anvendelige denim jakke, der passer til alle farver og alt andet slags tøj.

Dunjakker når du vil holde varmen eller glædes over komforten i letvægts dunjakker

Efterhånden kender alle til de uundværlige overgangsjakker i mellem sæsonerne forår / efterår og inden for kategorien er letvægts dunjakken den absolutte højdespringer. Light weight dunjakken, som de populære overgangsjakker hedder på engelsk, er i særlig grad efterspurgt igen og igen på grund af sin lethed og lækre komfort, når den bæres. Jakken er perfekt i mellemsæsonerne, hvor en mellemvarm jakke påkræves og de lette dun, gør jakke yderst komfortabel og derfor også meget anvendelig som kørejakke. En tynd, let dunjakke har den helt rette temperatur til en køretur, hverken for varm eller for kold, men til gengæld yderst rar at bære, når du er på farten.

Inden for deciderede vinterjakker er dun jakken også det mest fortrukne overtøj, fordi dunene har den fantastiske egenskab at holde kroppen varm. Og hvem ønsker ikke en varm vinterjakke? En dunjakke du altid vil kunne holde varmen i og samtidig føle dig smart og praktisk. Især om vinteren er en varm stil at foretrække, når du på kolde dage skal holdes varm. Herre dun vinterjakkerne findes i flere længder – både korte og lange dunjakker hitter som vinterjakker til mænd. Det er helt op til brugeren selv, hvilken længde, vi foretrækker på vores foretrukne vinterjakker. Senest er de lange vinterjakker til herre begyndt at trende, fordi de i sagens natur er ekstra varme qua deres ekstra længde. Så ønsker du en ekstra varm vinterjakke, er det klar anbefalelsesværdigt at spejde efter de lange herre dun vinterjakker, der varmer ikke kun kroppen med også benene. Samtidig er de ret trendy og cool på den praktiske måde. Både Ubr, Scandinavian Edition og Parajumpers har herre overtøj i flere længder og snit, der gør dem anvendelige til forskellige formål.

En flot og varm dun jakke til drenge er nem at finde på bykalstrup.dk og de mange forskellige jakker til herre har flere prisklasser, men også mange forskellige anvendelsesmuligheder. Iblandt det store udvalg af overtøj til mænd, finder du også herrejakker i mange forskellige tykkelserne, nogle er ekstrem varme og andre er lette overgangs herrejakker - nogle vil kunne bruge de tynde dunjakker hele året og som vinterjakke, fordi de måske er varme i sig selv eller eksempelvis kører meget og derfor har behov for en lettere jakke, der egner sig til mange køretimer i bil.

En dejlig og varm vinter dunjakke er bestemt en god investering til herre garderoben, når det kommer til de kolde vintermåneder, men overgangsjakken til mænd er mindst lige så relevant investering og kan bruge rigtig mange timer på året.

En varm og flot dunjakke til mænd finder du nemt her, og lad dig endelig inspirerer af de mange flotte modeller, der giver det brede udvalg og de mange anvendelsesmuligheder. En sort jakke er altid populær, men måske er du åben overfor de mange flotte herre dunjakker i farver – især en grøn dun jakke er populær som primær valg eller en smuk blå dunjakke. Overtøj er tit en langtidsinvestering, vi ønsker længe i vores garderobe, men hvad enten du vælger sort, blå eller grøn overtøj, går du klassisk og sikkert frem.

Frakker til mænd – en klassisk uld jakke til manden er en perfekt arbejdsjakke

Hos byKalstrup.dk gør vi os umagen for at udvælge det bedste overtøj til dig, der er den kræsne kunde, der sætter pris på at funktion og praktik. Mange af de klassiske uld frakker her på sitet har thermo insulated egenskaber, der gør dem ekstra varme uden at gå på kompromis med det elegante herre uld frakke look.

De populære uld jakker til mænd er i høj grad brugt til formel arbejdsbrug, eller over blazeren til den store fest eller julefrokost, så du både ankommer stilrent men samtidig varmt.

En sort klassisk uld frakke til mænd er næsten et must have i enhver herre garderobe – og du kan være sikker på, at hvis du investerer i en plain eksklusiv uld jakke, så har du en uld frakke mange år frem i tiden.

Lette jakker er anvendelige hele året og altid en god og langtidsholdbar overtøjs investering

En let jakke til herre er mange ting. Der findes både vatteret jakker til mænd – de såkaldte quiltede jakker til mænd, der alle kaster et let og smart udtryk fra sig. I dag findes de quiltede jakker i alle afskygninger og farver og især de korte vatterede jakker til mænd i sort eller navy er populære køb. Den lette herrejakke til mænd er populær til både fest og hverdag og de quiltede herre jakker vinder mere og mere frem som sommerjakker til mænd. Flere og flere mænd foretrækker dog også herrejakker i quilt som kørejakker eller som præsentabel arbejdsjakke.

Mange mænd falder for det enkle og lette i de smarte vatterede jakker, der også ofte bruges som en basis jakke, der dækker mange forskellige anledninger. En let sommerjakke til herre er også dejlig at have i sommer garderoben og en tynd jakke er altid at foretrække på en lun sommeraften eller på terrassen om sommeren på de lyse aftener.

Den perfekte quilt jakke til mænd finder du nemt hos bykalstrup.dk, fordi vi altid følger trenden og gør en dyd ud af det brede udvalg af tidens tendens – og den smarte quilt jakke til herre er absolut et must have i garderoben. Både Mads Nørgaard, Emporio Armani og den yderst populære Lumber Jacket fra Fat Moose er eksempler på smarte quilt jakker til mænd med et cool og højaktuelt tvist. De casual vatteret herre jakker findes både i komfort fit og fittet fit og i farverne blå, sort og grøn.

Regnjakker til mænd behøver ikke kun at være praktiske – en regnjakke skal være cool samtidig

Her på byKalstrup.dk finder du et stort udvalg af regnjakker fra anerkendte Rains. En dansk regnjakke producent, der har sat sig for at gøre en regnfuld dag solskinsbelagt med fashion. byKalstrup.dks udvalg af de trendsættende regnjakker spænder bredt i farver, men holder sig til de to mest populære modeller som er henholdsvis den lange unisex regnjakke fra Rains til 700,- og den korte regnjakke fra Rains til 600,-.

Begge modeller er yderst klædelige og lækre og lette at bære og samtidig helt vandtætte og åndbare regnjakker til både mænd og kvinder. Regnjakker til mænd eller regnjakker til unge er en populær vare, fordi de kan være svært at finde smarte regnjakker til mænd, men Rains til herre lykkes til fulde med det og på bykalstrup.dk har du et væld af farver at vælge imellem inden for regnjakker til herre.

Parajumpers vest til mænd i dun – du finder ikke et bedre alternativ

En dun vest til herre er en populær varer og bruges flittigt i mellem sæsonerne. Om foråret er dun vesten til mænd højaktuel som en alternativ sommerjakke og om efteråret er dunvest til herre relevant som en alternativ overgangsjakke. Parajumpers dunvest kaldet perfect mens vest bruges af mange mænd som en praktisk overgangsjakke, eller en mellemting mellem en vinter og sommer jakke. Vesten er lavet over den populære letvægts dunjakke kaldet ugo til mænd – vesten blot uden ærmer. Vesten fra Parajumpers er perfekt om sommeren til udendørs brug og er meget praktisk, fordi vesten egner sig til at bruges ovenpåen varmere strik eller fleece. En smart dun vest til herre er en afslappet og alternativ jakke løsning  til manden der godt kan lide at nuancere sit overtøjs look ind imellem.

En herre vinterjakke har kun to formål – at holde varm og være smart på samme tid

En vinterjakke er kun anvendelig til fulde, hvis den holder kroppen varm og du føler dig smart samtidig. Og mange, der søger en vinterjakke til herre, ønsker en særlig varm og ekstra lun vinterjakke, der holder kulden ude og kroppen varm. En vinterjakke til mænd skal helst være smart og funktionel samtidig og de fleste varme vinterjakker har også en dejlig lun hætte – den er særlig skøn på en ekstra kold vinterdag.

Udover at være funktionelle er de populære vinterjakker til herre også lækre bløde i kvaliteten, så følelsen af at bære en varm omsluttende vinterjakke er i top.

Varme vinterjakker til herre isoleret med eksklusive dun og et smart design og en varm hætte går aldrig af mode. Og den lange gå tur på stranden eller i skoven er reddet, så du holder dig varm hele turen rundt og hjem. Flere af de mest populære vinterjakker har smarte detaljer i form af lynlåse og god inderlomme indeni herre vinterjakken. De meget eksklusive vinterjakker til herre fra UBR har sågar stretch i deres vinterjakker, så du har fri bevægelighed og ikke føler dig spærret inde, selvom jakken sidder tæt.

Flere af de varme og eksklusive vinterjakker fra Parajumpers som eksempelvis tank base herre vinterjakken er varmeregulerende helt ned til minus 20 grader og afskyr desuden en regnbyge. Samtidig er det en super smart parka vinterjakke til mænd.

byKalstrup.dk har vi vinterjakker og overtøj fra mange forskellige mærker og i vidt forskellige priskategorier så, hvad enten du søger en dyr vinterjakke til herre eller en billig vinterjakke til herre, så er udvalgte blandt det bedste og største her hos os.