Om Kalstrup Livsstilshus

Bykalstrup.dk og KALSTRUP LIVSSTILSHUS er kendt for sit personlige præg, gældende fra butikkens udtryk, henover service til varesortimentet der kendetegnes ved et meget nuancerede udbud af især tøj. Intet er tilfældig i KALSTRUPS livsstilsunivers og alt er skabt med passion og lysten fra hjertet om at skabe noget anderledes og givende i en ellers meget kommerciel verden. Butikken er opbygget ud fra filosofien ”oplevelser i et detailunivers for hele familien” – derfor spænder vareudvalget også bredt såvel på bykalstrup.dk og i de fysiske butikker. Hos os findes både en billig HAY kurv, en billig Only top, på lige linje med Stine Goya designkjoler, en boheme Rabens Saloner top i mere eksklusive materialer,- og meget mere. Det er kort fortalt nemt og muligt at handle i alle budgetter og prisklasser hos KALSTRUP. Til de klassiske forbrugere har vi desuden i KALSTRUP LIVSSTILSHUS BLOKHUS Ralph Lauren og Hugo Boss in-shops og til den lidt mere casual mand findes en stor Tommy Hilfiger in-shop. Tøjudvalget er stort og spænder fra Bestseller over danske og udenlandske designmærker, så mangfoldigheden er stor og dækker hele familiens tøjbehov fra teenager til pensionist. Senest på stammen byder vi stolt velkommen til luksuriøse og delikate Forte forte - eksklusiv italiensk design i særklasse.

Tine Kalstrup er certificeret Stylecoach hos Tini Owild ved Stylewise Academy i 2012. Med tusindvis af rådgivende ekspeditioner og derfor mange timers praktisk erfaring inden for stylecoaching holder Tine i dag foredrag under teamet ”Find din stilkerne – integritet i din tøjstil indefra og ud”. Stylecoachbegrebet er funderet i enneagrammet og tager udgangspunkt i seks (ikke personlighedstyper med fælles reaktions og handlemønstre men) stilkerner. Hvert design på tøj definerer, hvilken stilkerne et stykke tøj tilhører – enten ”Enkel”, ”Klassisk”, ”Casual”, ”Feminin”, ”Rå” eller ”Boheme” stilkerne (alle med referent til en følelse) - og når først du har lært stilkernesproget, kan du pludselig frit vælge, hvilken bevidst følelse netop du ønsker, tøjet skal give præcis dig en given dag eller til en bestemt anledning. Det er hele året muligt at booke foredrag i Blokhus for større forsamlinger end 10 personer og altid en mulighed at booke Tine til personlige sessioner i butikken og sidstnævnte service er helt gratis. Alle forespørgsler kan rettes til mail@bykalstrup.dk brug overskriften ”Stylecoaching”. Bemærk der i højsæson perioder kan være ekstra belastning, der kan skabe ventetid.

Hos bykalstrup.dk finder du et stort udvalg af sortimentet fra den fysiske butik i Blokhus, og vi arbejder dagligt på at give dig samme fine oplevelse online som i de fysiske butikker – dog vil du opleve, at vores varesortiment online i ekstra travle perioder blot er et udtræk af det samlede sortiment i butikkerne. Hvis du bor i nærheden eller holder ferie i Nordjylland anbefaler vi varmt at ligge et besøg forbi os – og følg endelig med online på både facebook og instagram – især i weekender og ferier er der ofte ekstra på programmet, hvad enten du er interesseret i yogaundervisning, vinsmagning eller intimkoncerter. Hele sommerhalvåret fra start juli til midt august afholdes der ligeledes sommerkoncerter på torvet hver torsdag fra kl. 19.30 lige uden for butikken i Blokhus – selvfølgelig ledsaget af vores berømte udendørs gin bar. Og tøv ikke! - De forførende drinks kan foreviges hjemme på dit eget drinksbord, for selvfølgelig sælger vi gerne alt, vi serverer og du måtte forelske dig i.  
Husets interiørafdeling tæller en skøn delikatesseafdeling, hvor du finder forkælelse til dig selv såsom the, kaffe, chokolade, nødder og mange flere spændende specialiteter, du kun i øvrigt finder få andre udvalgte steder.

Vi håber, at du finder vores verden interessant såvel online som i vores fysiske butikker - og vi samler på gode oplevelser. Du er hjertelig velkommen.