New Balance Kvinde

Gennem årtier har New Balance produceret deres ikoniske og behagelige sneakers. Du kan ofte kende godt design på, at det ikke ændrer sig nævneværdigt gennem årene. Sådan er det også med New Balances-sneakers, hvis udtryk stadig trækker tråde helt tilbage til de første sportssko, der blev produceret af brandet i 1960’erne og 70’erne. I vores udvalg af New Balance kvinde sneakers finder du både de klassiske og de trendy farver, og fælles for alle modeller er det karakteristiske N på siden og den uforlignelige komfort.

New Balance-sneakers til damer kan bruges alle ugens dage

Sneakers i alle afskygninger oplever lige nu deres absolutte storhedstid og kan ikke længere kun betegnes som fritidssko. Naturligvis er et par sneakers stadig et oplagt valg til et par bløde bukser og en sweatshirt på en afslappet søndag, men lige så ofte ses et par sporty sneakers i kombination med en mere formel kjole eller nederdel.

Vores New Balance-sneakers til kvinder har lige præcis det sporty look, som komplementerer for eksempel en lang kjole helt perfekt og gør den mere hverdagsvenlig. Det er netop styrken ved et par velvalgte sneakers; de kan tone dit outfit i lige den retning, du ønsker. Kombinerer du dine sneakers med et business suit eller en knælang nederdel og skjorte, opnår du et klassisk og stilfuldt look med et friskt, ungt pust. I øvrigt skåner du også dine fødder i langt højere grad, end hvis du ifører dig et par høje hæle.

Udtryk din personlige stil med de rigtige sneakers

Skal det være den klassiske, hvide sneaker, der er lige god til kjole og sweatpants, eller er du mere til noget med mere farve? Vores udvalg af New Balance-sko til kvinder tæller både de neutrale farver og de mere iøjnefaldende. Kendetegnende er dog, at selv modellerne med mere farve er holdt i afdæmpede og afstemte toner. Det passer ofte godt ind i den skandinaviske stil, hvor jordtoner og neutrale farver er dominerende. Et par rosa eller olivengrønne sneakers er en god måde at få lidt mere farve ind i garderoben på, uden at skoene kommer til at løbe med al opmærksomheden.

Udtrykket på skoens sål er et andet sted, hvor du kan lade dine personlige præferencer komme i spil. En tynd og diskret sål giver et afslappet hverdagslook, mens en kraftigere sål både giver et mere sporty udseende og en helt fantastisk komfort.

Få gratis fragt, når du bestiller dine New Balance-sko til kvinder

I vores webshop får du altid fri fragt, når du handler for mindst 400 kr. Det betyder, at der altid er fri fragt, når du klikker et par New Balance kvinde sneakers i kurven. Skulle du ønske skoene i en anden størrelse efter at have prøvet dem derhjemme, kan du bare bruge den vedlagte returlabel – så kan du ombytte dem, uden at det koster dig en krone. Du får 30 dages returret gældende fra den dag, du modtager skoene.

Har du brug for vejledning, inden du bestiller dine nye yndlings sneakers, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.