NA-KD

Oplev det populære brand NA-KD her hos os. Find outfittet der passer perfekt til dig i vores udvalg af flotte styles fra det stilfulde og unikke brand.

NA-KD - Om brandet

NA-KD, også stavet som NAKD, er et brand med et væld af forskellige unikke udtryk og designs. Stilarterne du finder hos produkterne fra NA-KD er så unikke og varierende at man kan finde noget til enhver smag. De mange kollektioner fra NA-KD er attraktive hos mange forskellige typer og målgrupper hver især. NAKD har altid haft en fantastisk forståelse for at skabe et unikt personligt udtryk der går rent hjem hos alle detaljeorienterede modeelskere.

NA-KD - Mange stilkerner i ét brand

NAKD er et brand med mange forskellige stilkerner. Det er et brand der altid holder sig up to date med de moderne modetrends, men samtidigt holder brandet fast i vintage-stilen og den mere rå stil. Det er så at sige, et brand med en masse forskellige stilkerner samlet i ét brand.

NAKDs historie

Det populære modebrand fra Sverige har eksisteret siden 2015, hvor NA-KD begyndte at skabe unikt modetøj til modeelskende kvinder. Brandet vokser hvert år og er efterhånden blevet en af de hurtigst voksende brands herhjemme. NAKD har positioneret sig selv på markedet som et stilfuldt modebrand der bæres af mange kendte og offentlige figurer. Kollektionerne er altid stilfulde og moderigtige.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre items fra NA-KD, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

NA-KD - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.