NA-KD

Oplev det populære brand NA-KD her hos os. Find outfittet der passer perfekt til dig i vores udvalg af flotte styles fra det stilfulde og unikke brand.

NA-KD - Om brandet

NA-KD, også stavet som NAKD, er et brand med et væld af forskellige unikke udtryk og designs. Stilarterne du finder hos produkterne fra NA-KD er så unikke og varierende at man kan finde noget til enhver smag. De mange kollektioner fra NA-KD er attraktive hos mange forskellige typer og målgrupper hver især. NAKD har altid haft en fantastisk forståelse for at skabe et unikt personligt udtryk der går rent hjem hos alle detaljeorienterede modeelskere.

NA-KD - Mange stilkerner i ét brandNAKD er et brand med mange forskellige stilkerner. Det er et brand der altid holder sig up to date med de moderne modetrends, men samtidigt holder brandet fast i vintage-stilen og den mere rå stil. Det er så at sige, et brand med en masse forskellige stilkerner samlet i ét brand.

NAKDs historieDet populære modebrand fra Sverige har eksisteret siden 2015, hvor NA-KD begyndte at skabe unikt modetøj til modeelskende kvinder. Brandet vokser hvert år og er efterhånden blevet en af de hurtigst voksende brands herhjemme. NAKD har positioneret sig selv på markedet som et stilfuldt modebrand der bæres af mange kendte og offentlige figurer. Kollektionerne er altid stilfulde og moderigtige.

NA-KD - Shop hos byKALSTRUPDu får altid gratis fragt på køb over 400 kroner hos os.

ALTID gratis ombytning og retur - ingen skal betale for at prøve tøj.

Levering 1-3 hverdage - Vi sender dag til dag!