Munthe

Oplev det skønne udvalg fra Munthe hos os.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Munthe - Om brandet

Munthe er et dansk modebrand, som siden sin start i 1994 har været i rivende udvikling. Den kreative direktør bag brandtet, Naja Munthe har stået i spidsen for prestigefyldte modepriser og stor catwalkshows, som mange føler sig inspireret af. Hun sætter sit præg på hele Munthe-universet med inspiration fra sine elskede rejser rundt omkring i verdenen.

I dag er Munthe kendt for sine feminine og unikke detaljer, samt gennemførte designs, som ses i syv årlige kollektioner. Du får et mix af det ultra feminine sammen med det enkelte rå. Et design fra Munthe vil du altid kunne genkende ved det kunstneriske, frisindede og kontrastfyldte. Et design, som både kan være afslappet og festligt. Munthe er til den feminine modebevidste kvinde, som føler sig tilpas i et stilsikkert men samtidig vovet design.

Hos Kalstrup kan du shoppe smukke kjole i kvalitetsbevidste materialer og smukke print. Lette tidsløse skjorter med et feminint snit. Du vil altid kunne finde de nyeste trends og moderigtige styles fra Munthe hos os.