MOMA

MOMA er uden tvivl de italienske sneakers, du skal kikke efter, hvis du søger kvalitet, komfort, slidstærk sål og delikat design produceret i bedste skind kvaliteter. MOMA står allerforrest, når det kommer til special designet sneakers i et sjældent sneakers look, der vækker positiv opsigt. De håndlavede sneakers er helt særlige og unikke i sit udtryk - så elsker du at have en cool stil helt for dig selv, er MOMA dit helt rette næste sneakers valg.

MOMA sneakers til damer – velkommen til en liga for sig i sneakers world

Elsker du unikke sneakers og foretrækker du et sneakers design, der ikke ses på ethvert gadehjørne, så er MOMA det helt perfekte sneakers match til dig.

Stort set alle MOMAs sneakers er produceret i vegetabilsk garvet og farvet skind – og det gælder både yderlæder og læderfor. Det er en kæmpe fordel for dig, der lider af krom- eller nikkelallergi, da de eksklusive skind materialer oftest gør det muligt for allergikere at tåle MOMAs fodtøj. MOMA bruger desuden kun hele skind, og altså ikke spaltede skind, ellers vil forringe kvaliteten af luksus sneakers modellerne. Skindet på alle dame sneakers fra MOMA er desuden gennemfarvede og ikke overfladefarvede, hvilket forlænger læderets farve og holdbarhed betydeligt.

MOMA dame sneakers, når høj kvalitet, komfort og et sporty sneakers look skal gå hånd i hånd

MOMA laver sporty sneakers til den fashion bevidste pige, der elsker komfort på sine fødder og kvalitet til hverdag og sågar fest. MOMA sneakers er yderst populære til kjoler og er så specielle i sit design, at de nemt kan bruges til fest brug. Men brug lige så nemt din ynglings sneakers fra MOMA i hverdagen uanset om det er til et par seje jeans eller et par brede bukser.