X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KJOLER FRA MBYM

Kjoler er et alsidigt stykke tøj

Kjolerne fra mbyM kan tilpasses til enhver anledning, for deres alsidighed ligger i deres evne til at se elegante og afslappede ud, alt efter hvordan de styles, og hvilket tilbehør der tilføjes. De findes også i et væld af snit, mønstre og materialer, hvilket gør dem velegnede til enhver smag og kropsform: fra figursyede kjoler, der fremhæver kurverne, til løstsiddende maxikjoler, der giver en mere afslappet og bohemeagtig følelse, er der en kjole til enhver stil.

Hvordan du styler din mbyM kjole afhænger af din begivenhed – skal du på arbejde, til fest eller noget tredje? Accessories går man aldrig galt i byen med. Er du vild med en sporty stil, kan du sagtens tilføje en kasket eller bøllehat med nogle fede sneakers til. Skal du til fest, er en taske, smykker og stiletter dine bedste venner, når du skal ude og male byen rød.

Her er noget for alle

Et kig i vores udvalg vil afsløre, at kjoler fra mbyM kommer i alle afskygninger. Uanset om du foretrækker en sofistikeret og struktureret silhuet eller en løs og afslappet pasform, vil du kunne finde en kjole, der passer til din smag og stil. Og hos byKalstrup gør vi det nemt at få fingrene i din nye kjole med fri fragt for ordrer over 400 kr. til din nærmeste GLS pakkeshop. Vi bestræber os efter at give dig en tryg fornemmelse, når du shopper hos os, så derudover har vi også 30 dages fortrydelsesret – hos os er der altid plads til at skifte mening, når du skal finde din nye yndlingskjole.