X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

CROSSBODY FRA MARC JACOBS

Marc Jacobs crossbody

En Marc Jacobs crossbody-taske har samme størrelse som en håndtaske, men den kan bæres over skulderen. Det er den perfekte taske at have med sig, når du skal ud ad døren med de vigtigste ting lige ved hånden. Med en crossbody fra Marc Jacobs får du en praktisk foranstaltning til hverdagen, der samtidig skriger af eksklusivitet.


Derfor er en crossbody fra Marc Jacobs både praktisk og eksklusiv

Helt grundlæggende er en crossbody fantastisk at have med sig på farten, fordi den kan indeholde så mange praktiske fornødenheder, der har betydning for enhver kvinde. I tasken kan du opbevare telefon, pung og nøgler, som f.eks. gør det muligt at iklæde sig en fin kjole uden lommer. Der kan tilmed være plads til alt lige fra parfumer til en pose matadormix – ja, en Marc Jacobs crossbody er på mange måder et fantastisk køb.

Men med en Marc Jacobs crossbody mixer du det praktiske med det eksklusive, idet du får en crossbody fra aller øverste hylde inden for modeverdenen. 

Marc Jacobs-brandet taler for sig selv, og vi garanterer, at både du samt folk, du møder på din vej, vil nyde synet af din kommende Marc Jacobs crossbody-taske. Forestil dig, at du sidder på en café med en god veninde – findes der noget mere tilfredsstillende end at betragte sin Marc Jacobs crossbody, der så fint poserer der på bordet mellem to kopper kaffe. Det synes vi ikke. 


Har du spørgsmål til vores Marc Jacobs crossbody-taske?

Har du spørgsmål til vores Marc Jacobs crossbody-tasker? Vores kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål med den største professionalisme. Du kan skrive til os på mail@bykalstrup.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på tlf. 21 13 60 40 alle hverdage fra 9-16. Husk, du får fri fragt ved køb over 400 kr. Vi ser frem til at hjælpe dig!