X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MADE BY MAMA


"Der står en Mama bag det hele"

Anna og Morten flyttede til smukke Toscane og i 2012, hvor Made by Mama slog sine rødder. Det startede som et lille hobbyprojekt, men med tiden udviklede det sig til sit eget brand. Det er Anna, som står bag Made by Mama med hjælp fra Morten og et godt netværk. Man kan snakke om at have realiseret sine drømme her.

Du får det absolut bedste fra Italien. Hvert produkts ingredienser er nøje udvalgt, og der er ikke gået på kompromis med noget. Made by Mama sælger kun produkter, som de selv har produceret, er fremstillet af producenter, som de kender og kan stå inde for - Begge har de stor passion for lækre råvarer. Der er en unik og skøn historie bag hvert produkt, hvilket tilfører den personlighed, som vi elsker hos byKalstrup. Hvert produkt fås oftest kun i begrænsede mængder, og det skyldes den omhyggelige procedurer - Det vil sige - har de ikke mere olivenolie, så kommer der ikke mere før næste sæson. 

Made by Mama produkter og i vores fysisk butik i Blokhus finder du et stort udvalg af produkter fra Made by Mama. Du kan se den populære Økologiske Ekstra Jomfruolivenolie samt mange andre fantastiske olier til din madlavning. På hylderne har vi også deres lækre pestoer, pasta, og pamesan. Made by Mama producerer også det lækreste velsmagende kaffe, som vi absolut kan anbefale. Balsamico og krydderier er også en del af sortimentet. Til slut har vi også købt de lækreste serveringsprodukter hjem - bestik, tallerkner, knive og fade.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor Made by Mama, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.