M. Wiesneck

Oplev M Wiesneck og deres unikke kollektioner her.
Artas Jakke
M. Wiesneck Artas Jakke
DKK 1.999,00
Alex Cardigan
M. Wiesneck Alex Cardigan
DKK 1.600,00
Milla Nederdel
M. Wiesneck Milla Nederdel
DKK 1.000,00

M Wiesneck - Om brandet

Personen bag M Wiesneck


Michala Wiesneck er personen bag mærket M Wiesneck. Michala har altid haft et kunstnerisk sind og har siden en meget tidlig alder rejst rundt i verden og levet i, og lært af, andre kulturer. Hendes mange rejser har taget hende rundt i lande som Indien, Frankrig og Nepal. Hun flyttede til Paris og studerede samtidigt med hun arbejdede i mode- og designbranchen. Efter et årti i Paris flyttede hun tilbage til København hvor hun stod for de kreative visioner for flere store designvirksomheder.

På baggrund af Michala Wiesnecks kæmpe viden og sine unikke evner indenfor design valgte hun skabe sit eget brand i 2012. Og således var M • Wiesneck skabt.

M Wiesneck - Unikke kollektioner


M • Wiesneck står bag flotte og unikke kollektioner bestående af kjoler og toppe med eksklusive materialer og unikke håndsyede detaljer. Den etniske kultur designeren har fået ind igennem sine mange rejser skinner tydeligt igennem i designet. Tøjet er designet til at give et eksklusivt, sofistikeret og feminint udtryk der pryder alle kvinders garderober.

Hver sæson kommer der nye kollektioner fra M • Wiesneck med nye designs der tager udgangspunkt i ny inspiration. Hele verdenen inspirerer Wiesneck og det kommer tydeligt frem i designet.

Shop M Wiesneck hos byKALSTRUP