Sibin Linnebjerg Lulu Cardigan

DKK 900,00
På lager
Fri fragt over 400,- Vi sender dag til dag
Gratis ombytning
-
gratis AFHENTNING Afhent i Blokhus

Lulu Cardigan - Sibin Linnebjerg

Lækker åbenstående kort cardigan i et klassisk og tidsløst design fra Sibin Linnebjerg. Cardiganen har rund hals, lange ærmer samt to diskrete lommer foran. Den er strikket i en grov struktur i den lækreste merino uldkvalitet, som hverken kradser eller fnuller. Cardiganen er uden lukning, og falder flot, som giver cardiganen et eksklusivt look.

Brug Lulu Cardigan til alt -  Perfekt eksklusiv cardigan som kan bruges både til hverdag og aften. Style cardiganen over en t-shirt til denim jeans og korte støvler, eller over en kjole med et taljebælte og høje hæle, alt efter hvilket look der måtte ønskes.

Giv din strik cardigan fra Sibin Linnebjerg forevigt levetid ved at skåne den for maskinevask for ofte. Synes du din strik trænger til vask, så kan du i de fleste tilfælde nøjes med at hænge den ud i den friske luft, eller hæng den inde på badeværelset, hvor der kan være lidt fugtigt. Skal strikken vaskes i maskine, så anvend vaskemiddel til uld, vaskemaskinens program på uldprogram og lav centrifugering.

Se alle de mange strik fra Sibin Linnebjerg her.
Specifikationer
Materiale
50% merinould, 50% akryl
Størrelse
Normal i størrelsen