Lene Bjerre

Lene Bjerre har i gennem mere end 40 år skabt kunsthåndværk i tidsløst, tankevækkende, dansk design. Deres fokus er på det enkle, det naturlige og det skandinaviske, gerne i farver og materialer som vil passe ind i næsten ethvert hjem.

Helt tilbage i 1975 besluttede Lene Bjerre sig for at blive selvstændig, så hun kunne udleve drømmen om at designe forskellige ting til hjemmet, såsom lysestager, duge, og brugskunst. Ideen har altid været at mikse det unikke med det enkle, så alt hvad der kommer fra brandet er genkendeligt og unægteligt Lene Bjerre.

Denne attitude har de nuværende ejere, Bjarne og Suzanne Poulsen, bibeholdt. Efter 30 år som ejer og kreativt geni, besluttede Lene Bjerre sig for at finde nogen, der kunne overtage forretningen, så hun kunne gå på pension tilbage i 2006. I løbet af de efterfølgende fem år forblev Lene Bjerre som kreativ direktør, så overgangen blev blid og også så hun kunne vide sig sikker på at hendes hjertebarn var i gode hænder.

Og det må det siges at være! Det var i sin tid Lene Bjerre selv, der besluttede sig for også at inkludere designs, som ville appellere til et mere moderne publikum, og dette bliver Poulsen-parret ved med. Derfor finder du masser af kunsthåndværker fra Lene Bjerre, som med elegance og selvsikkerhed blander traditionel og skandinavisk inspiration med moderne, minimalistisk udtryk.

Hos Kalstrup har vi masser af brugskunst og pynteting fra Lene Bjerre til enhver lejlighed og ethvert budget. Vores sortiment er nøje udvalgt til både at repræsentere Lene Bjerre og til at pynte godt op i lige præcis dit hjem. Kig for eksempel igennem vores julepynt, hvor vi byder på både glaskugler og andre ornamenter til at gøre dit juletræ til noget helt særligt. Vi har også pynt til julebordet og vindueskarmen i Lene Bjerres unikke design, der fokuserer på nordisk natur og skandinavisk stilrenhed.

Specifikt til juletiden fokuserer Lene Bjerre på at bringe naturen ind i dit hjem. Derfor finder du masser af nips, som inkorporerer kogler, gran, mistelten og agern, og også rådyr og fugle i deres design. Lene Bjerre har både gået efter et mere naturligt look med eksempelvis natur-kogler, og et stilrent, trendy look med eksempelvis rådyr og engle i antikt sølv.

Naturen behøver dog ikke ekskludere allergikere. Her hos Kalstrup finder du derfor naturtro og allergivenlige kunstige planter, så du kan få looket uden nys og røde øjne. Er du ikke til kunstige planter, har vi også et bredt udvalg af Lene Bjerres ikoniske juletræer i polyresin, som varierer både i størrelse, form og inspiration, fra de mere abstrakte designs der nærmest ligner papirudklip til de mere traditionelle i form af kristtjørn eller agern.
Serafina Snekugle
Lene Bjerre Serafina Snekugle
DKK 140,00
Serafina Engel Lille
DKK 150,00
Serafina Juletræ Stor
DKK 200,00
Serafina Juletræ Lille
DKK 160,00
Vionia Skjuler
Lene Bjerre Vionia Skjuler
DKK 150,00
Nordic Kalenderlys
DKK 100,00
Pinea Grangren
Lene Bjerre Pinea Grangren
DKK 80,00
Pinea Krans
Lene Bjerre Pinea Krans
DKK 400,00
Pinea Grantræ Ophæng
DKK 130,00
Pinea Grantræ Lille
DKK 180,00
Pinea Grantræ Stor
DKK 1.500,00
Serafina Figur
Lene Bjerre Serafina Figur
DKK 100,00
Serafina Hest
Lene Bjerre Serafina Hest
DKK 200,00
Serafina Rådyr Lille
DKK 400,00
Serafina Rådyr
Lene Bjerre Serafina Rådyr
DKK 400,00
Serafina Gyngehest
Lene Bjerre Serafina Gyngehest
DKK 130,00
Serafina Tromme Stor
DKK 170,00
Serafina Tromme
Lene Bjerre Serafina Tromme
DKK 130,00
Serafina Agern Stor
DKK 100,00
Serafina Kogle Ornament
DKK 60,00