Lala Berlin Tørklæder

Lala Berlins populære, trekantede tørklæder med det genkendelige print på smukke farver er lavet af den fineste og blødeste cashmere. Tørklæderne er klassiske og kan bruges år efter år – ikke mindst på grund af den fantastiske og holdbare kvalitetscashmere, de er fremstillet i. Den trekantede form gør tørklæderne lette at style og bære, både som dekoration rundt om halsen og som sjal på en kølig aften. Triangle Trinity med kufiya-print er et luksustørklæde uden sammenligning og en anvendelig og stilfuld tilføjelse til enhver garderobe.

Klassisk design med bred appel

Vi er næsten sikre på, at de smukke og bløde tørklæder er det første, du tænker på, når vi nævner Lala Berlin. Det trekantede Lala Berlin-tørklæde er blevet en ægte moderne klassiker, og det kan vi godt forstå. Designet er på samme tid både moderne og tidløst, og måske netop derfor appellerer det til mange forskellige aldersgrupper. Køber du et tørklæde fra Lala Berlin, bliver det ikke forældet eller umoderne – tværtimod kan du bruge det sæson efter sæson.

Får du alligevel lyst til lidt fornyelse, bliver der løbende tilføjet nye, smukke farver til kollektionerne – selvfølgelig stadig med samme genkendelige mønster og logo. Du kan også vælge mellem flere forskellige størrelser; et Lala Berlin-tørklæde i XS har den helt rigtige bandana-størrelse og er perfekt som en lille halsklud, der både kan dresse en enkel hvid T-shirt op og bruges som accessory til den klassiske blazer. Ønsker du et lidt større tørklæde, der stadig ikke er overvældende, skal du se efter et Lala Berlin-tørklæde i small. Størrelse medium er vores mest populære tørklæde hos byKalstrup.dk og en størrelse, der er perfekt, hvis du både vil have mulighed for at bruge tørklædet som et fyldigt halstørklæde og som sjal.

Et Lala Berlin-tørklæde er blødere end blødt

Der findes ikke noget materiale helt som cashmereuld. Det er på samme tid lunende og afkølende, og det føles silkeblødt mod huden. Derfor skal du ikke lade dig skræmme af, at det er et uldtørklæde – selv sensitiv hud vil ikke blive generet af den bløde cashmere, som hverken kradser eller irriterer. De særlige egenskaber i uld betyder også, at du både kan bruge tørklædet som et sjal om sommeren til at beskytte dig mod solens stråler og som et lunende halstørklæde, der holder dig varm om vinteren og desuden ser fantastisk ud sammen med en klassisk vinterfrakke. Der findes faktisk ikke den situation, som tørklædet ikke egner sig til, og du vil hurtigt opleve, at det ikke blot er en smuk beklædningsgenstand, men også særdeles praktisk året rundt.

Design og kvalitet med lang levetid

Designfilosofien hos Lala Berlin er at forene det urbane med det internationale, det storbysmarte med det klassiske. Resultatet er et design, som bliver ved med at bevare sin aktualitet, så du kan bruge det sammen med andre skiftende trends gennem flere år. Også kvaliteten tillader, at du bruger tørklædet i årevis – selv efter flere års ihærdigt brug vil tørklædet se ud som nyt på grund af kvalitetsmaterialerne og den særlige behandling, ulden har fået ved fremstillingen af tørklædet.

Det helt klassiske tørklæde er Triangle Trinity med kufyia-print, og især farverne “city” og “stradivari” er populære. “Alabastro” er det rette valg, hvis du ønsker et lyst tørklæde, der passer til det hele. Hver sæson udvides der med nye og betagende farver, og hos byKalstrup.dk oplever vi, at især den feminine “rose/candy” er et populært valg. Leder du efter det klassiske Lala Berlin-tørklæde i en opdateret udgave, skal du se på printet Triangle Monogram. Vi elsker især det nye print i farven “lubecca” – men gå selv på opdagelse i vores udvalg og find din egen favorit.

Lala Berlin-tørklæde med fri fragt og gratis returNår du handler online hos byKalstrup.dk, får du både fri fragt og gratis retur, når du køber for mere end 400 kroner. Vi sidder også klar til at besvare alle spørgsmål, du måtte have – ring til os på 21 13 60 40 eller send en mail til mail@bykalstrup.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.