Lacoste

Det ville nok overraske mange, at den velkendte krokodille fra Lacoste er René Lacoste selv. Den franske atlet vandt Wimbledon og US Open før han overhovedet blev forretningsmand, og det er fra tennis at han blev inspireret til sin ikoniske polo med krokodillen på brystet.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Lacoste - “Above all, elegance requires clothes that are adapted to the situation.”

Året er 1933, og René Lacoste er 29 år gammel. Han har vundet Wimbledon to gange, French Open tre gange og har også fundet tid til at udgive en bog. Men hans største bedrift er kun netop nu ved at finde sted. Med André Gillier, Frankrigs største strik-producent, etablerer han sit brand, og Lacoste er født med blot ét stykke tøj: den kortærmede polo strikket i petit piqué.

Poloen er, selv uden krokodillen, en revolution. Indtil 1933 har de fleste tennisspillere som så mange andre sportsudøvere benyttet trøjer med lange ærmer. Lacoste vægtede dog sporten, ikke udseendet højest, og det er denne praktiske tanke der ligger bag det kortærmede design. Med sine kontakter indenfor sporten og sit ry til at styrke brandet, bliver Lacoste-poloen kendt for sin simplicitet, sit håndværk, og sin krokodille.

Krokodillen kom til som et væddemål. Lacostes holdkaptajn så den unge atlet øjne en krokodilletaske i et butiksvindue, og lovede ham tasken hvis han vandt dagens kamp. Efterfølgende hængte titlen som ”krokodillen” ved Lacoste grundet hans fantastiske spil, og Lacoste syede derefter en krokodille på venstre bryst af sine trøjer.

Mere end 80 år senere er Lacoste stadig et respekteret tøjmærke, som står for kvalitet, godt håndværk og integritet. Deres kollektioner er stadig prægede af det enkle og det sportslige, men de har ikke mistet sans for hvad der er moderne og populært. I dag finder du ikke blot poloer, men alskens sportstøj og casual hverdagstøj fra mærket.

Hos byKALSTRUP kan du shoppe et bredt udvalg af de bedste Lacoste poloer med den ikoniske broderede krokodille på brystet, så du altid har rigeligt at vælge i mellem i forhold til snit og farver.  Derudover kan du vælge mellem et godt udvalg af t-shirts, sweatshirts, jakker, shorts og accessories, alt efter sæsonen.