X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SKJORTER TIL KVINDER

Pyntede og klassiske skjorter er et musthave til dit hverdagslook. Men til fest kan en trendy skjortebluse også nemt skabe mirakler og få dig stilsikker og smuk ud af døren. Hos byKalstrup finder du både skjorter til gode priser og sæsonens bedste udvalg uanset om du søger en elegant, stilren skjorte bluse eller en feminin, boheme trend skjorte. Shop løs online lige her.

Vi elsker moderne dameskjorter til et luksuriøst hverdagsoutfit

Hos byKalstrup har vi dame skjorter til alle aldre og i alle snit og former. En smart skjorte kan redde ethvert dame outfit og det helt rigtige print på dine nye overdel, kan gøre dit look nyt og spændende. Vi har skjorte bluser i mange varianter og størrelser. Der findes en skjorte til enhver lejlighed og tør du kaste dig ud i farverige skjorte bluser, så tilfører du lynhurtigt kant til dit tøj sæt. Og her kan du altid finde skjorte bluser til fordelagtige priser, så tøv ikke med at tage en chance på dit næste skjorte valg og test hvordan en pang farvet skjorte bluse pepper et hvilket som helst look op.

Skjorter til mange formål i flere længder og materialer

Hvad enten du søger en lang skjorte, kort klassisk skjorte, skjorte bluse med slids, skjorte med knapper, skjorte med krave eller skjorte bluse med mønster, så finder du et bredt udvalg lige her. Shop online din nye skjorte bluse med længde, og oplev, hvor smart den er under din strikvest eller pullover. Eller køb din næste skjorte bluse i flotte farver og print, så får du dit helt eget personlige look i sæsonen. 

 Fashion er mange ting – især silke skjortebluser er populære, fordi de er skønne at bære, falder flot og holder sig smukke vask efter vask. Husk altid at vask sine silkeprodukter med silkevaskepulver. Dame skjorter i viskose er endnu et populært materiale under kategorien overdele. Moderigtige skjorte bluser til damer er nemt at finde, fordi en skjorte bluse oftest i sin rene form er et sikkert og klassisk valg til din tøjstil. Du går med andre ord aldrig galt i byen i mere end én forstand med en velsiddende og skræddersyet til dig skjortebluse. Men ønsker du et mere løst look i dine skjorte bluser er mulighederne også mange – især hvis du går efter de populære viskose skjorte bluser med v-udskæring og knapper, får du et løstsiddende og casual look.

Shop budget venligt

Bestseller laver et væld af billige skjorte bluser til venlige priser. Only er kendt for sin value for money overdele helt ned til billige 180 kroner for en fin skjortebluse. Soft Rebels har ofte smukke skjortebluser i deres kollektioner med klædelig v – udskæring og et velsiddende snit. Hos byKalstrup har vi også et stort online udvalg af skjorter med lommer på brystet, det giver et mere rocket og afslappet look, der matcher et par jeans perfekt.

Eksklusive skjorte bluser til både hverdag og fest

Søger du en skjorte bluse i eksklusive materialer findes der både elegant silke, fin viskose, lækkert bomuld og i både tynde, smukke og lette varianter, der får skjorte bluserne til at falde flot. Italienske forte forte har skabt fashion med sine enkle skjorte bluser i både silke, hør eller bomuld.

Dea Kudibal er kendt for sine vidunderlige overdele i silke enten med eller uden print – er du til den fineste silke, så er Dea kudibal det helt rette valg og hos os finder du både modellerne SANTENA tunic og IRENE exclusive tunic i flotte farver og mønstre. Stine Goya er ligeledes ekspert i feminine skjorter i både viskose og silke og altid med sæsonens ikoniske Stine Goya prints. Rabens Saloner har sat sit uovertrufne aftryk på batik farvede skjorte bluser i alle former og længder. Hos Rabens Saloner finder du altid smukke farver sammensat i et harmonisk spil af design inden for især skjorte bluser til den lidt mere boheme inspirerede pige.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor skjorter, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.