X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

VINTERJAKKER TIL KVINDER

Med den rette vinterjakke til dame er du klar til at gå de kolde måneder i møde med stil. Efteråret og vinteren i Danmark kan føles lange, så det er godt at være forberedt med en lækker vinterjakke, der gør månederne med de mange gråvejrsdage lidt sjovere. Her på siden kan du udforske vores udvalg af varme styles til vinteren.


Bliv klar til sæsonen med vinterjakken til dame 2023

Når du skal vælge det rette overtøj til at få dig varmt og tørt gennem vinteren, kan du overveje, hvilket behov en jakke skal dække. Ønsker du eksempelvis en klassisk, lang vinterfrakke i uld med knappelukning og bindebånd i taljen, eller er du mere til en kort dunvinterjakke med hætte og lynlås? Måske foretrækker du at have flere forskellige vinterjakker og -frakker i garderoben, så du kan skifte dem efter dit outfit og humør? Uanset hvad, så kan du være sikker på, at finde den helt rigtige vinterjakke hos byKalstrup.


Hvis du leder efter en moderigtig vinterjakke til damer med de hotteste trends til vinteren 2023, behøver du ikke lede andetsteds. Hos byKalstrup har vi altid en finger på modens puls og kan afsløre, at det er især vinterjakker i et hyggeligt teddy-materiale, maxi-vinterfrakker, uldfrakker og puffer-jakker, der kommer til at fylde modebilledet.


Se vores sortiment med lange vinterjakker til dame

Lange vinterjakker til damer er et klassisk og praktisk valg, som holder dig varm og beskytter dig mod regn og sne, samtidig med at de er super trendy. Længden på en lang vinterjakke kan variere, og derfor kan du få en vinterjakke, som går dig til midt på låret, til knæet eller helt ned til gulvet, hvis du foretrækker det. Dermed har du god mulighed for at finde en lang vinterjakke til lige netop din personlige stil og behov. 


Hvis du ønsker følelsen af at være pakket ind i en stor, vamset dyne, er en lang dunjakke perfekt til dig. Den føles som et dejligt, varmt kram, der gør det lidt nemmere at komme ud ad døren i de kolde vintermåneder. Hos byKalstrup synes vi, at Parajumpers-mærket har perfektioneret den lange dunjakke til kvinder med deres design, der kombinerer funktionelt og æstetisk design. Deres jakker kan fås i alskens neutrale og eksklusive farver, så du uden tvivl kan finde en lang vinterjakke, der passer i din garderobe. 


Leder du efter korte vinterjakker til dame?

Er du mere til en vinterjakke i en kort model, er der selvfølgelig også mulighed for det. Med en kort vinterjakke får du et mere let look og kan også typisk tage den i brug som en overgangsjakke, da den er knap så varm som en lang vinterjakke.


Hvis du ønsker en moderigtig vinterjakke, laver Rains de fedeste korte dunjakker med hætte – og som en stor bonus er disse jakker selvfølgelig også vandtætte, ligesom alle øvrige produkter fra brandet. Du finder vinterjakker til kvinder fra Rains i forskellige modeller og farver, som mikser komfort og lækkert design.


Stort udvalg af vinterjakker til kvinder hos byKalstrup

Er du allerede godt klædt på til de kolde måneder eller trænger garderoben til en opdatering? Så er du havnet det helt rigtige sted. Du finder nemlig altid et stort udvalg af varme og lækre vinterjakker til kvinder fra kendte brands som Parajumpers, Only og DAY Birger et Mikkelsen hos byKalstrup.


Vi vil altid sikre dig en god oplevelse, når du handler med os – uanset om det er i vores fysiske butik eller her på webshoppen. Derfor får du fri fragt, hvis du shopper for 400 kr. eller mere hos byKalstrup. Vi vedlægger også en gratis returlabel, hvis du er kommet til at købe din vinterjakke i en forkert størrelse eller ønsker en anden farve. Har du spørgsmål til vores udvalg eller en specifik vinterjakke til dame, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@bykalstrup.dk. Du kan også ringe til tlf. 21 13 60 40 alle hverdage mellem 09.00 og 16.00.


Hvis du gerne vil prøve din kommende vinterjakke på, før du køber den, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at besøge vores butikker i Løkken eller Blokhus. Hvis du vil være sikker på, at vi har en bestemt vinterjakke til dame på lager, kan du med fordel kontakte os forud for dit besøg.