kit company

Med kit company kan du være kreativ på en helt ny måde. De er et dansk brand, som ønsker at gøre DIY både nemt og super sjovt. At være kreativ kan hurtig blive dyrt og et uoverskueligt projekt - derfor har de startet dette koncept. Lav dine egne produkter helt fra bunden af med de forskellige kasser fra kit company. Alt du skal bruge finder du i kasserne, og produkterne deri er bæredygtige. Hos byKalstrup kan du shoppe flere forskellige DIY kasser til hele familien.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du anvender de lækre sæt fra kit company, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

kit company - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.