X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KENZO TIL MÆND


Kenzo til herrer – luksus siden 1970

Kenzo er farverig luksus, når det er allerbedst. I vores håndplukkede udvalg af Kenzo til herrer finder du de genkendelige print, de gennemtænkte farvekombinationer og den street-inspirerede stil, der gennemsyrer hele Kenzos univers. Kenzo er til mænd, der tør skille sig ud og give plads til leg og kreativitet i deres garderobe.

I mere end 50 år har Kenzo inspireret og opfordret til at lege med det personlige udtryk gennem nøje udvalgte farver og iøjnefaldende print på klassiske silhuetter. Det giver brandet en helt særlig fornemmelse af noget, der på én gang er inspireret af både den klassiske, afslappede herregarderobe med T-shirts, sweatshirts og hoodies og vildere, street-inspirerede tendenser.

Kenzos sikre status i toppen af modeverdenen blev cementeret i 1993, da det parisiske modehus blev en del af LVMH Group, der er hjemsted for nogle af verdens allerstørste luksusbrands som Louis Vuitton, Fendi, Christian Dior og Givenchy. Grundlagt i 1970 af Kenzo Takada har Kenzo på ingen måde svært ved at følge med tiden, og det understreges af de mange farverige styles i kollektionerne af Kenzo til mænd.


Fuld fart på farver, print og god energi

Du kender uden tvivl den let genkendelige tiger, der for mange er blevet nærmest synonym med Kenzo. Den finder du naturligvis også på alt fra hoodies til bæltetasker, når det gælder Kenzo til mænd. Men Kenzo er også meget mere end den iøjnefaldende tiger. Der er leget med mange forskellige typer print og farver, og her er intet overladt til tilfældighederne. Der ligger mange timers arbejde og overvejelser bag hvert eneste stykke tøj, og det mærker du, så snart du står med det i hænderne og kan betragte de klare farver i virkeligheden. Her er virkelig tale om kvalitet i en helt særlig kaliber, og det er noget af det, der gør, at vi er stolte af at kunne præsentere så bredt et udvalg af Kenzo til herrer hos byKalstrup.


Gå på opdagelse i vores håndplukkede udvalg af Kenzo til mænd

Vi ønsker at give dig samme oplevelse online, som du får i butikken – nemlig oplevelsen af at kunne snuse rundt i, opdage og udforske et nøje udvalgt sortiment af noget af det allerbedste, de forskellige designere og brands kan tilbyde. Derfor har vi udvalgt alle vores favoritter i udvalget af Kenzo til mænd. De forskellige styles her på siden er naturligvis udvalgt efter, hvad vi mener står stærkest i Kenzos kollektioner – men også med tanke på, at du skal tilbydes et varieret udvalg af sweatshirts, skjorter, shorts, bukser og accessories som hatte og tasker.

Shopper du Kenzo til herrer for mere end 400 kroner, giver vi gratis fragt. Derudover vedlægger vi en gratis returlabel, så du uden omkostninger kan bytte til en anden størrelse eller returnere dit køb, hvis der skulle blive brug for det.