X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam lorem ipsum dolor sit amet.

KASTI

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam lorem ipsum dolor sit amet.

KASTI født svensk men i dag med danske rødder

Det er Katarina Stiblarova-Winkler, der står bag det trendy taske mærke KASTI. Katarina er oprindelig svensk, men er i dag bosiddende i Danmark, hvorfra hun med stor iværksætterånd driver sit Skandinaviske taskeimperium. Idéen med de smukke og meget feminin formfuldendte tasker opstod, da Katarina selv søgte en anderledes og smart pusletaske – heraf opstod idéen til FIG tasken, der er den perfekte clutch crossbody kombination inden for taskemode.

KASTI håndproducerer sine tasker i Italien og Portugal

Læderkvaliteten på alle KASTI tasker er i højsæde og produceres af kraftig kernelæder fra køer. Inderforet er lækkert bomuld og i det øjeblik, du får tasken i hånden, er du ikke i tvivl om, du står med en luksuriøs taske, der både kan bruges som clucth / håndtaske eller cross over / skuldre taske. Alle tasker er håndsyet i Italien eller Portugal, men designet i Danmark. Hver enkelt elegante taske er et stykke kunst håndværk, der med stolthed er færdiggjort via dygtigt håndarbejde inden for taskeproduktion.

FIG tasken fra KASTI er et flot statement og skaber mærkets DNA

FIG tasken er KASTIS bud på en luksus taske, der ædelt forbinder komfort, praktik, fashion og kvalitet sammen i én og samme smukke taske clutch – kort sat hverdags clutchen, du nødig vil undvære og føler dig smart i selskab med. KASTI tasker er smukke til alle typer af brug og øser af hverdags luksus til alle slags anledninger.

Det smukke design på FIG taskerne fra KASTI fornægter sig ikke og taskerne har nærmest skulpturel ynde og et unikt design tvist i lyset af sit smukke læg på taskens side. Det bløde fold på taskerne giver clutchen kant og samtidig et blødt feminint taskelook. Alle taskerne har justerbar strop, der enten kan bruges til crossbody funktion eller nemt gemme væk, så KASTI taskerne pludselig forvandler sig til en clutch, du elegant kan bære under armen. Selve tasken lukkes af en selvlukkende magnet øverst i clutchens linning. Fig modellen fra KASTI kombinerer meget nemt clutch og cross body looket.

FIG succesen findes i tre forskellige størrelse – lille, mellem og stor

KASTI har skabt sin FIG taske succes i tre relevante størrelser. Den mindste FIG størrelse er perfekt til fest og vil uden tvivl vække opsigt som den mest delikate og elegante selskabstaske i selskabet. Smuk, rap og stilfuld beskriver uden tvivl FIG tasken i størrelsen small.

FIG i mellem størrelse fra KASTI er en cool og trendy clutch til dig, der elsker smukke former og et luksuriøst design. Kvaliteten på den håndlavede taske er i top og tasken bliver kun endnu mere spændende af at kunne bruges som en cross over taske.

Den største FIG taske har masser af volume og kan bruges som en nytænkende pusletaske, der på moderne og trendy vis kan bære dine bleer og sutteflasker under din barselstid og imens børnene er små. FIG i large er super cool og nytænkende taske design og trods sit spændende taske look formår FIG serien fra KASTI alligevel at bevare sit simple og smukke formsprog. En design taske du vil have for altid.