Karmamia Copenhagen Toppe

En smuk top kan være lige præcis det stykke tøj, der løfter dit outfit til et helt nyt niveau. Brug de eksklusive Karmamia-toppe sammen med et klassisk suit eller til en nederdel, og du er klar til at imponere både på jobbet og i byen. Det danske brand, Karmamia Copenhagen, har fokus på lette og luksuriøse materialer, og stilen er inspireret af både Skandinavien og Mellemøsten. Se det skønne udvalg her.

Dansk modebrand med mellemøstlig inspiraton

Tag det bedste fra den danske modetradition og tilsæt et strejf af mellemøstlig charme og æstetik. Så har du opskriften på den helt særlige stil, der kendetegner de charmerende Karmamia-toppe. Den kommer bl.a. til udtryk i design, som har et enkelt snit, men er dekoreret med farverige print, fine sløjfer og ruffle-detaljer.

Karmamia er et dansk brand stiftet af Mia Louise Jellig-Nielsen, der er bosat i Dubai og driver virksomheden herfra. Tøjet produceres også i Dubai af lokale skræddere, og det betyder, at det altid er muligt at sikre gode forhold i produktionen. En anden fordel er, at designeren selv er tæt på tilblivelsesprocessen, og at nye trends og ideer derfor hurtigt kan omsættes til nye, lækre styles.

Find en Karmamia-top i lette materialer og med farverige print

Ud over at have et luksuriøst og eksklusivt udseende er toppene fra Karmamia Copenhagen også fantastisk behagelige at have på. Det skyldes dels materialet, som er 100 % satin, og dels de klædelige snit. Kombinér disse egenskaber med de smukke print med for eksempel blomstermotiver og leopardpletter, og du får indbegrebet af Karmamias unikke stil.

Med en Karmamia-top er det let at tilføje en smule liv og farve til et outfit – også for dig, der normalt går efter de mere sikre looks og ikke bryder dig om print og mønstre fra top til tå. Du kan for eksempel kombinere en smuk top med et mørkt jakkesæt eller et par stilede, skræddersyede bukser. På den måde er dit tøj stadig klassisk og tidløst, men med et enkelt iøjnefaldende element, der gør looket mere interessant.

Køb toppe fra Karmamia med fri fragt og gratis retur

Hos byKalstrup får du altid gratis fragt på køb over 400 kr. Og ikke nok med det, vi vedlægger også en returlabel og gør det let for dig at ombytte, hvis tøjet ikke sidder helt, som du havde håbet. Har du spørgsmål til vores produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os pr. telefon og mail.

Leder du efter ny inspiration til styling og lækre produktnyheder, skal du følge os på Facebook og Instagram under navnet @byKalstrup. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at være blandt de første til at få besked om nye produkter og kampagner.