X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

JULIE SANDLAU


Velkommen til en verden med Julie Sandlau smykker

Hele smykke-eventyret startede i 2002 for smykkedesigner, Julie Sandlau, og i dag er brandet anerkendt og meget populært indenfor smykke verdenen. Julie Sandlau tror på, at en virksomhed skal være moderne, bevidst og ansvarlig - præcis dette står de for i dag. Julie Sandlau skaber moderne luksussmykker, som alle elsker, vil bære og kan matche og blande som man ønsker det. Du kan derfor skabe dit eget unikke og elegante look.

Smykkernes kendetegn er forskellige former, farver og et helt fantastisk håndværk. Hvert år bliver der lanceret fire kollektioner, og hver gang ser du det udsøgte håndværk, dansk design og nye teknologier - derfor garanteres du altid den fineste kvalitet. Alle smykkerne fra Julie Sandlau er lavet i enten 22 karat forgyldt 925 sterlingsølv eller satinrhodineret 925 sterlingsølv. Smykkerne er ofte prydet med de smukkeste farvet krystaller og klare facetslebne zirkoner. Du finder også den skønne Afrodite kollektion, hvor smukke ferskvandsperler er en del af smykket.

Hvert smykke er produceret i genanvendt sølv og guld for at undgå behovet for udvinde nyt guld fra minerne. Materialerne bliver kun købt hos deres certificerede leverandører.

"Ansvar & en bæredygtig fremtid"

Julie Sandlau ønsker at styrke det bæredygtige mønster af forbrug og produktion. Du køber ikke bare et smykke hos Julie Sanlau - du køber også en bæredygtig erklæring. Fabrikken ligger i Hanoi, Vietnam. Der er arbejder hundredvis af lokale, som uddannes i skandinaviske guldsmedstraditioner. Hvert eneste trin sker på fabrikken med overvågning og kvalitetskontrol af hvert smykke. Faktisk hele 9 kvalitetskontroller inden det kan forlade fabrikken. Det danske team på fabrikken har udviklet initiativer til socialt ansvar, og de gør et stort arbejde for lokalsamfundet. Hos byKalstrup er vi meget stolte over at have fået Julie Sandlau forhandler, da vi vægter bæredygtighed og ansvar højt!

Smykkekollektionerne - moderne, klassiske og enkelt

Du har mulighed for at shoppe blandt de mange skønne kollektioner fra JulieSandlau både online og i vores fysiske butik i Blokhus. Du finder blandt andet armbånd og øreringe fra Prime kollektion, hvor de smukke farvet krystaller er kendetegnet. De ikoniske Tree of Life øreringe, ringe og armbånd er selvfølgelige også en del af sortimentet hos os. Er du til det feminine og elegante kan du blive forført af Lucy øreringene eller Love armbåndene. Alle vedhæng fra Julie Sandlau passe i de skønne halskæder, som kan shoppes i forskellige længder. Med smykkerne kan du skabe dit helt eget look, og du må meget gerne blande mellem de skønne kollektioner.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor Julie Sandlau, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @kalstruplivsstilshus, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.