X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

HUGO BOSS


Hugo Boss – blandt de bedste og mest velestimerede inden for herremode

Inden for populær herremode er Hugo Boss blandt de mest anerkendte herremærker i verden. Snart kan Hugo Boss stolt fejre 100års jubilæum, idet mærket første gang så dagens lys i Metzingen i Tyskland i år 1923. Hugo Boss har i alle årerne formået at overkomme diverse kriser og samtidig placere sig på den helt store scene, når det kommer til kommercielt herretøj for alle aldre.

De fleste mænd har for længst fået øje på Hugo Boss og mærkets indflydelse på den gode stil og mode til herrer. Hugo Boss er kendetegnet ved en yderst elegant og meget præsentabel herrestil, og er i helt særlig grad kendt for sit stilrene og klassiske design krydret med fuldendt skrædderarbejde og flotte detaljer i tøjet.

Casual hverdagstøj og det perfekte arbejdstøj – Hugo Boss kan det hele

Hugo Boss er i høj grad kendt for sine populære polo-shirts, der kan bruges såvel på arbejdet og i fritiden. Pasform og kvalitet holder vask efter vask, så det giver sig selv, at mange mænd igen og igen stiler efter det populære produkt fra Hugo Boss. En polo fra Hugo Boss er et klassisk køb, der altid lader dig ankomme præsentabel og passer til enhver lejlighed. Hugo Boss poloer er også nydelige og stilfulde i sit udtryk og findes både i basis farver og pangfarver. Uanset hvilken polo fra Hugo Boss du falder for, så er poloen kendetegnet på sit fine diskrete logo ”Hugo Boss” på brystet, og altid ledsaget af en flot polo krave. Ofte er polokraven tone i tone med polo t-shirten men enkle gange findes polo t-shirts fra Hugo Boss også med kontrastfarve på kraven.

Et andet populært produkt fra Hugo Boss er t-shirten. Uanset, hvilken t-shirts fra Hugo Boss du måtte falde for, så vil t-shirtsen altid være blød og følge kroppen flot, ligesom hals åbningen altid er smart og pænt afsluttet. Hugo Boss t-shirts findes i et væld af farver og nogle t-shirts er meget enkle, imens andre har Hugo Boss trykt med stort på fronten. Uanset hvilken t-shirt fra Hugo Boss, du måtte vælge, så er kvaliteten altid i top og designet i højsæde. En t-shirt er ikke blot en t-shirt og de fleste t-shirts fra Hugo Boss kan nemt anvendes under habit og blazere.

Simple skjorter eller skjorter med print – Hugo Boss har altid en løsning

Uanset om du søger en ensfarvet og simpel arbejdsskjorte eller måske en mere spraglet skjorte til din hverdag eller næste fest, så har Hugo Boss et stort udvalg at vælge fra. Og enhver skjorte fra Hugo Boss er velsiddende og nem at vedligeholde. Nogle skjorter fra Hugo Boss har sågar en særlig markering med et fly vist i nakken af skjorten, hvilket indikerer denne skjorte er særlig rejsevenlig og strygefri – og hvem elsker ikke strygefri skjorter. Gør det nemt for dig selv og shop efter flymærket, så du ikke krøller – du finder mærket foruden i skjorterne og i enkelte blazere og bukser fra Hugo Boss. Vi hos Kalstrup er fan og anbefaler i høj grad produkterne fra Hugo Boss, der er stryge og krøllefri.

Populære jeans er der mange af fra Hugo Boss

Hugo Boss er dygtige jeans konstruktører og laver velsiddende og smarte jeans til alle mænd uanset højde og drøjde. Selv ekstra benlængde ”36 leverer Hugo Boss nemt og alle jeans er designet med tilpas smalle ben, så alle jeans bliver kommercielle og anvendelige til både arbejdsbrug, receptioner, fritid eller fest.

Flere og flere mænd bruger i dag de populære jeans til blazere og køber sig derved et mere afslappet look fremfor udtrykket i et fuldt habitsæt.

Hugo Boss habit sæt til enhver mand og alder

Hugo Boss spænder bredt i sine kollektioner og designer desuden habitter i både slanke og mere rummelige silhuetter. En lidt bredere habit kaldes ”regular blazer” imens en slankere habitmodel kaldes ”slim” – så det er altid muligt at finde den helt rigtige fitted blazer efter din kropsfacon. En Hugo Boss blazer er i særlig grad kendetegnet ved dygtigt skrædderarbejde og flotte færdiglavet detaljer også inden i jakkerne, hvor der ofte findes en inderlomme og smukt bearbejdet foer.

Hugo Boss in-shop hos KALSTRUP LIVSSTILSHUS BLOKHUS og populære produkter på byKalstrup.dk

Hugo Boss har kæmpe kollektioner og året rundt vises et stort udvalg af det allerbedste fra Hugo Boss i vores fysiske butik i Blokhus. Online på byKalstrup.dk ses kun et mindre udpluk af de mange tilgængelige styles fra Hugo Boss, men finder du ikke, hvad du præcis søger lige her, er du altid velkommen til at kontakte os i butikken for yderligere hjælp hver dag fra kl. 10.00 - 17.30 på butikstelefon 8830 3373.