X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam lorem ipsum dolor sit amet.

HAGLÖFS TIL MÆND

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam lorem ipsum dolor sit amet.

Haglöfs til herrer bygger på svensk outdoor-ekspertise

Haglöfs er outdoor-entusiastens foretrukne følgesvend, hvad end der er brug for et par lette og behagelige vandresko eller en rygsæk, der kan rumme al den nødvendige oppakning. Se vores udvalg af Haglöfs til herrer og find den passende påklædning til dit næste eventyr.

Hvis du nogensinde har bevæget dig rundt i de svenske landskaber, ved du, hvorfor det er et kvalitetsstempel, at Haglöfs stammer fra lige præcis Sverige. Den bjergtagende natur er ikke kun smuk og betagende – den stiller også krav til påklædningen, især hvis du bevæger dig rundt til fods.

Særligt ét ord er nøgleordet, når det gælder passende påklædning til udendørs eventyr: funktionalitet. Det ser du bl.a. i de populære Haglöfs-rygsække, som mange vandrere trofast sværger til. De er ikke kun ergonomiske og behagelige at have på ryggen i længere tid ad gangen, de er også indrettet med smarte lommer og løsninger, der gør det let at få plads til alt dit grej og finde det frem, når du har brug for det. Netop derfor er rygsækkene en fast del af vores udvalg af Haglöfs til herrer.


Haglöfs er både til gavn for dig og miljøet

Haglöfs produkter er skabt til at blive brugt i naturen – og måske derfor er det svenske brand også særligt optaget af at passe på den natur, der omgiver os. Et af de vigtigste parametre, når det gælder bæredygtighed, er et opgør med den herskende brug og smid væk-kultur. Denne del lever Haglöfs op til ved at producere beklædning, sko og tasker, der kan holde i årevis – og deres livstidsgaranti på alle produkter beviser, at der også er handling bag ordene. Under navnet Haglöfs Restored sælger brandet desuden brugte varer, der har været under kærlig behandling og er blevet gjort klar til en ny ejer – ofte kan en jakke eller en taske nemlig stadig have mange år i sig, selv om ejeren ikke har brug for dem længere.


Shop Haglöfs til herrer hos byKalstrup

Er du godt klædt på til dit næste eventyr, hvad end det er en vandretur i bjergene eller blot en lang gåtur i mere hjemlige omgivelser? Ellers er der nok at vælge imellem i vores udvalg af Haglöfs til mænd.

Vi vil altid gerne give dig en god oplevelse, når du handler med os – uanset om det er i vores fysiske butik eller her på webshoppen. Derfor giver vi dig fri fragt, hvis du shopper for 400 kr. eller mere hos byKalstrup. Vi vedlægger også en gratis returlabel, hvis du skulle få brug for at ombytte eller returnere. Har du spørgsmål til vores udvalg eller et specifikt produkt, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@bykalstrup.dk. Du kan også ringe til 21 13 60 40 alle hverdage mellem 09 og 16.