Garcia Jeans

Garcia Jeans er europæisk design med glimt i øjet. Fra Garcia Jeans finder du tøj med attitude. Se det store udvalg her.

Garcia Jeans Tøj

Spændende prints, nytænkende snit og selvsikre farvevalg er indbegrebet af en kollektion fra Garcia Jeans, så hvis det lyder som noget for dig, skal du endelig kigge her.

Vi forhandler en bred vifte af produkter fra Garcia Jeans, som f.eks. Garcia Jeans Blazer, sweater, skirts, dress, cardigan, t-shirt, jacket, sweatshirts, jeans og pants.
Leder du efter en fin blazer eller en afslappet t-shirt, så skal du nok kunne finde det du leder efter.

Brandet har en spændende historie der spænder fra Italien til Nederlandene. Tilbage i 1977 grundlage Isabella og Maurizio Garcia deres tøjmærke i la valle dei jeans, ”jeans-dalen”, hvor de lavede denimbukser. Desværre kom der pengebesvær for Maurizio i 1985, og han solgte hele biksen til sin nederlandske ven, Martin Kouwenberg, så hans elskede designs kunne leve videre.

Kouwenbergs entreprenør-snilde var godt for Garcia, der i dag laver alskens slags tøj og sælger deres innovative pieces i flere lande i Europa. Selvom brandet har fået meget vokseværk siden deres spæde start i jeans-dalen, viser deres design stadig en kærlighed til deres fortid.

Garcias tøj er til kvinden der tør skille sig ud. Det er i god kvalitet, og er designet med omhu. Om det er med en kjole i et vovet print, en frakke i en vild farve eller noget helt tredje, så har vi hos Kalstrup noget, der kan få din indre signorina frem.