Garcia Jeans - Men

Garcia Jeans - Men designer autentiske kollektioner med en forkærlighed for denim, iøjefaldende prints og dristige farver til overkommelige priser. Hos byKALSTRUP kan du altid finde et bredt udvalg af lækre items til både mænd og kvinder fra Garcia Jeans.

Garcia Jeans - Then, now and forever

Det europæiske brand Garcia Jeans blev oprindeligt grundlagt af den passionerede italiener Maurizio Luigi tilbage i 1977. Det hele startede dog i 1972 i “La valle dei jeans” også kendt som “The valley of jeans", hvor Maurizio Luigi og Isabella Mablona Garcia åbnede deres første jeansfabrik. Her blev der i stor stil produceret kvalitetsjeans til store og anerkendte brands. Der gik dog ikke mange år, før Maurizio besluttede sig for at starte sit eget brand, som han opkaldte efter sit livs kærlighed, Isabella Mablona Garcia. Dette blev starten for det succesrige brand Garcia Jeans. Ægteparret kombinerede stilfulde designs med godt håndværk, som blev virksomhedens kendetegn.

1985 var dog et hårdt år for virksomheden, da økonomien var hårdt presset hos de loyale kunder, og da Maurizio’ største kunde gik konkurs, følte han sig nødsaget til at videresælge virksomheden til hollænderen Martin Kouwenberg, som var en trofast kunde, der sidenhen blev en tæt ven til ægteparret. Et krav var dog, at Martin skulle love, at han ville bibeholde brandets sjæl med en forkærlighed for denim.

Garcia Jeans stræber efter at tænke kreativt og designe tøj til enhver stil, hvorfor du kan finde alt fra uundværlige denimjeans, til stilfulde blazere i business looks. Kollektionerne bærer stor præg af, at Garcia aldrig er bange for at bruge stilrene farver, iøjefaldende mønstre og dristige farver med ønske om at skabe den perfekte garderobe til ham og hende. Alt sammen til overkommelige priser, som alle kan være med på.

Hos byKALSTRUP kan du shoppe et bredt udvalg af lækre styles fra Garcia Jeans til både mænd og kvinder som altid passer til modens trends.

Vi forhandler en bred vifte af Garcia Jeans produkter her hos byKALSTRUP. Som Garcia Jeans forhandler er vi stolte af at kunne tilbyde dig så bredt et sortiment som muligt. Om du er på jagt efter en ny Garcia Jeans jakke, t-shirt, cardigan, sweater eller bukser - så bør du kunne finde det her hos os.

På jagt efter en ny Garcia Jeans t-shirt? Så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler flere forskellige Garcia Jeans t-shirts. Du kan finde dem i forskellige farver, med forskelligt print på og så videre. Tjek dem endelig ud.