Frederik IX Studios

Frederik IX Studios - Et klassisk smykkebrand med et rå twist. Brandet er skabt med inspiration og fascination fra den danske konge, Frederik IX. Han havde en klassisk stil men var samtidig udsmykket med tatoveringer. Kong Frederik IX var folkets konge, og han var blandt alle mennesker. Smykkebrandet, Frederik IX Studios har taget kongens liv og værdier ind i brandet, og det afspejles tydeligt i de flotte smykker. Hos Kalstrup Livsstilshus og på byKalstrup.dk finder du et kæmpe udvalg fra Frederik IX Studios .

"Alle skal have muligheden for at eje et Frederik IX Studios smykke"

Frederik IX Studios er et unisex smykkebrand, som skiller sig ud fra mængden i smykke-universet. Brandet er startet af Jeppe og Louise, og har på meget kort tid fået stor succes rundt omkring i verden. De havde et ønske om at skabe et smykkebrand til den person, som er pyntesyg og detaljeorienteret. Deres smykker er i et tidsløst design, hvor både det klassiske, elegante og det rå kommer til udtryk. Deres designs kan bæres til enhver anledning, og du har mulighed for at give din personlige stil et ekstra lille twist.

Det unikke look

Den danske konge, Frederik IX var klassisk i sin stil, men samtidig havde han også sin krop udsmykket med tatoveringer, som han glædeligt viste frem til folket. Han var kendt som den konge folket kunne lide, og han var vellidt blandt alle mennesker. Sammen med Dronning Ingrid grundlagde han fælleskab mellem de royale og den danske befolkning. Hele den historier har Frederik IX Studios taget med ind i deres unikke brand. De er inspireret af den tidligere konges liv og værdier, og det afspejler sig tydeligt i smykkernes cool stil og lækre detaljer. Smykkernes udtryk kommer fra de skandinaviske rødder, men har et strejf af den internationale tilgang til mode, trends og design. Både ringe, halskæder, øreringe samt armbånd er i højeste kvalitet, og hvert smykke er håndlavet - dette giver også et unikt look!

De bedste materialer

Smykkerne fra Frederik IX Studios er fremstillet i de bedste materialer, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteterne. Hvert smykke er lavet i 925 sterling sølv og belagt med enten 14 eller 22 karat guld. Smykkerne med sten har en unik historie, og de er alle nøje udvalgt. Der er ikke en sten med samme udseende.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre smykker fra Frederik IX Studios, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis Retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.