Ellesse

Hos byKALSTRUP kan du blandt andet shoppe de lækreste sweatshirts og t-shirts fra ikoniske Ellesse i forskellige prints og farver til både mænd og kvinder.

Ellesse

Ellesse er et meget respekteret og anerkendt brand, som blev grundlagt helt tilbage i 1959 i Perugia af den italienske skrædder Leonardo Servadio.
Det hele startede da Leonardo ledte efter det perfekte sæt skitøj, men forgæves, som fik den karismatiske italiener til at designe sit eget. Leonardo ønskede at bryde grænserne mellem modetøj og sport, og blev kendt for sit innovative design af skibukser med polstrede knæ og vidde i benene, der passede perfekt omkring en skistøvle. Dette blev begyndelsen for Ellesse, som han navngav efter sine initialer L.S som udtales “Ell-esse”.

Ellesse designer innovative kollektioner med inspiration fra klassiske italienske styles med et twist af sporty elegance, og er aldrig bange for at fornye sig selv eller starte nyskabende trends. Ellesse var blandt andet et af de første brands nogensinde til at have fremtrædende logos på sine styles, som hurtigt blev kopieret af andre, og er et af de mest brugte design i dag.

De stræber efter at ramme den yngre modebevidste trendsætter, som lever i nuet, og ikke er bange for farver, vilde prints samt brug af historiske rekvisitter. Brandets ikoniske logo er blandt andet designet, som en kombination af et par ski og en tennisbold, som skulle symbolisere brandets arv inden for disse sportsgrene.