Bukser

Shop de lækreste bukser fra Co' Couture lige her. Tag et kig i vores brede udvalg og find dine nye bukser hos os. Her finder du både skinny, trompet og alt der i mellem, og med hurtig levering og gratis returnering er det næsten lidt for meget af det gode.
Alexa Wide Bukser
DKK 800,00
Alexa Wide Bukser
DKK 800,00
Cecily Bukser
Co'Couture Cecily Bukser
DKK 600,00
Sean Crop Sweatpant
DKK 600,00
Sean Crop Sweatpant
DKK 600,00

Co' Couture Bukser til Kvinder

Hvem kan ikke bruge et par nye bukser? De er en af de mest praktiske og bredt anvendelige tøjstykker du nogensinde kommer til at eje! Her finder du alt fra solide basisbukser til statement pieces i spændende farver, materialer og fits, så der skal nok være noget til din smag! Co' Couture har masser af fede styles, og kig endelig rundt i hele vores Co' Couture sortiment, så du kan sammensætte det perfekte outfit.

Vi har både de velkendte skinny bukser, men også de nye og trendy bukser med svaj kan du finde hos os.  Om du mangler et par til hverdagen eller festlige lejligheder, så skal du sikkert kunne finde dit næste par lige her.  Bukser er perfekt hele året rundt, da de kommer i så mange forskellige materialer og styles, så kig endelig rundt!