Bruun & Stengade

Det velkendte brand Bruun & Stengade blev etableret i indre København tilbage i 2004 af Niels Bruun og Peter Stengade. Det hele startede med en beskeden kollektion af skjorter, med hensigten om at bringe den klassiske “easy to wear” stil til den selvbevidste københavner. Skjorten er stadig rygraden i virksomheden, men undervejs er kollektionen vokset, og i dag findes et bredt sortiment af skjorter, trøjer, blazere og meget mere.

Bruun & Stengade stræber efter at designe moderne, urban og stilfulde styles i slidstærkt materiale hvor hver detalje tæller. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvalitet. Derfor bliver hver kollektion grundigt gennemgået. Mode er ikke raketvidenskab, men det kræver ekspertise, viden, lidt dristighed samt en god sans for humor. Dette kan hurtigt ses hos Bruun & Stengade, der i dag har deres produkter hængende på bøjler i mere end 600 butikker i 14 forskellige lande.

Det er vigtigt for Bruun & Stengade at gøre klart, at de ikke ønsker, at fortælle hvad folk skal bære, men blot give dem muligheden for at få de bedste items. “True style should whisper, not shout” er kernen i brandet, og det hele handler om at se godt ud, have det komfortabelt og vide at det bare passer perfekt.

Hos Kalstrup finder du blandt andet et bredt sortiment af lækre styles fra Bruun & Stengade. Her kan du shoppe klassiske skjorter i et væld af stilfulde prints og farver, som passer perfekt til både hverdag og aften.
Bruce Cardigan
Bruun & Stengade Bruce Cardigan
Dybala Shirt
Bruun & Stengade Dybala Shirt
Henderson Shirt
Bruun & Stengade Henderson Shirt
Higuain Shirt
Bruun & Stengade Higuain Shirt
Kolo Shirt
Bruun & Stengade Kolo Shirt
Mariano Shirt
Bruun & Stengade Mariano Shirt
Carvajal Shirt
Bruun & Stengade Carvajal Shirt
Eriksen Shirt
Bruun & Stengade Eriksen Shirt
Bony Shirt
Bruun & Stengade Bony Shirt
Baptista Shirt
Bruun & Stengade Baptista Shirt
Yaya Shirt
Bruun & Stengade Yaya Shirt