BOLINDER STOCKHOLM

Upper East Side Manhatten gifter sig med Swedish Grace i Bolinder Stockholm - Chic tasker. Vi har tilføjet et nyt taske-brand i Kalstrup Livsstilshus og på byKalstrup - Tasker der er håndlavet med kærlighed. Vi håber i vil forelske jer ligeså meget unikke BOLINDER STOCKHOLM som vi har gjort. Oplev de smukke og samtidig klassiske tasker her på siden, som findes i skønne farver og lækre design.
Bucket Taske
BOLINDER STOCKHOLM Bucket Taske
Tote Taske
BOLINDER STOCKHOLM Tote Taske
Mini Tote Taske
BOLINDER STOCKHOLM Mini Tote Taske
Bucket Taske
BOLINDER STOCKHOLM Bucket Taske

Historien bag BOLINDER STOCKHOLM

Bag BOLINDER STOCKHOLM står Ulrika Bolinder. Hun er designer, og har en hvis passion for tasker. Da hun var lille pige, var hun optaget af sin mors couture-tasker. Ulrikas mor var en "It Girl" - En svensk blondine med lejlighed på Upper East Side. Ulrikas barndom var et eventyr og begyndelsen på hele BOLINDER STOCKHOLMS eventyr. Taske-brandet blev grundlagt i november 2014, og er i dag et anerkendt brand flere steder i verden.

Luksus, elegance og kvalitet

Taskerne er i lækker kvalitet, Napa læder og i et fantastisk håndværk. Du får et moderne kunstværk, funktionalitet samt et tidsløst design. Det firkantet mønster på taskerne er håndsyet. Det perfekte håndarbejde ses helt ud på håndtaget på blandt andet Business Tasken. Taskernes kendetegn er selvfølgelig de ikoniske Manhatten-firkanter, men også den overraskende farvede inderside, som er lavet i økologiske bomuld - Oplev både orange og bordeaux.

En Bolinder-taske er til den kvinde, som er lidt kræsen, men som absolut kender sig selv i sin følelser og stil. Du får et udtryk, der stråler af luksus og eksklusivitet - passende både til hverdag og formelle anledninger. Oplev den trendy Bucket taske, Business tasken og Tote taskerne i forskellige størrelser på byKalstrup og i butikken i Blokhus.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor BOLINDER STOCKHOLM, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.