Bluser til kvinder

Bluser i mange farver eller en smuk printet skjorte bluse er dejligt basistøj – en elegant bluse passer både til arbejde og fest og kan styles på flere måder. Vælg den helt rigtige for dig lige her. Shop løs mellem bluser med print, v - udskæring, rund hals, med knapper, uden knapper, silke, viskose  – håber du finder lige præcis den overdel, du længe har drømt om lige her.  

En smuk bluse er et must have – den redder dit look når som helst

Bluser til kvinder

En lækker bluse kan redde ethvert outfit og det helt rigtige print på en smuk overdel, kan gøre dit look nyt og spændende. Smukke farvemix på toppe tilhører ethvert tøj sæt et frisk pust og vælger du de helt rette farver op til ansigtet, opnår du straks et levende og elegant udtryk. Vær ikke bange for de farverige og power fulde skjortebluser, der tilfører kant til dit tøj sæt, blot du vælger en farve, der klæder lige præcis dig.

Bluser i mange snit og former

Hvad enten du søger en lang bluse, kort bluse, bluse med slids, bluse med knapper, bluse uden knapper, bluse med mønster, bluse med rund hals eller bluse med krave, så finder du alle slags bluser lige her.
Køb din nye bluse i flotte farver og print, du elsker i sæsonen, og giv den dit helt eget personlige look. Fashion er mange ting – især silke bluser er populære, fordi de er skønne at bære, falder flot og holder sig smukke vask efter vask. Husk altid at vaske silke med silkevaskepulver. Viskose er ligeledes et populært materiale under kategorien top og bluser. Co’Couture har længe haft stor succes med sine meget anvendelige viskose bluser i modellen COCO og DEBBIE – bluser med ærmer og bluser med kort ærme.

Shop budget venligt

Bestseller laver et væld af bluser til budget venlige priser. Only er kendt for sin value for money toppe helt ned til billige 130,- for fine bluser. Vila er kendt for sin strygevenlige og stærke pris på VILUCY shirt – en smuk skjortebluse med v – udskæring i mange flotte basisfarver som hvid, blå, rosa og sort. Hos bykalstrup finder du også bluser med lommer på brystet, det giver et mere rocket og afslappet look, der matcher et par jeans perfekt.

Eksklusive bluser

Søger du en skjorte bluse i eksklusive materialer findes der både silke, eksklusiv viskose, fin bomuld og i tynde smukke og lette varianter, der får skjorte bluserne til at falde flot. Italienske BAGUTTA har skabt fashion med sine enkle skjorte bluser i både silke, hør eller bomuld. Her finder du både bluser med eller uden krave. BAGUTTA laver kun skjorte bluser, og er derfor eksperter i overdele til kvinder, der falder flot. Dea Kudibal er kendt for sine vidunderlige silke toppe og bluser både med og uden print – er du til den fineste silke, så er Dea kudibal det helt rette valg og hos os finder du både modellerne SANTENA tunic og IRENE exclusive tunic i flotte farver og mønstre. Stine Goya er ligeledes ekspert i smukke overdele i både viskose og silke og altid med sæsonens ikoniske Stine Goya prints. Rabens Saloner har sat sit uovertrufne aftryk på batik farvede toppe og bluser. Hos Rabens Saloner finder du altid smukke farver sammensat i et harmonisk spil af design inden for bluser og skjorte bluser. Rabens saloner er også kendt særlig kendt for sine fantastiske bomulds bluser i lækkert blødt design til den mere boheme inspireret pige.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor bluser, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.