Bianco

Bianco er et anerkendt skomærke, som altid er med på de nyeste trends der taler til alle – ligegyldigt alder, personlig stil og budget.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Bianco | "Step out of your head"

Bianco har designet støvler siden 1987 med en vision om altid at være moderigtige, internationale og varierede. Deres designs har altid fingeren på pulsen, og tør samtidig at bryde lidt med grænserne og forsøge noget nyt og spændende.

Farver, materialer, teksturer, silhuetter og prints bliver alle overvejet som en måde at få hver eneste sko til at skille sig ud på. Det er vigtigt for Bianco at hver eneste kunde, der køber et par Bianco-sko kan fornemme elegancen og tidsløsheden i deres designs.

En anden ting der er vigtigt for brandet er etik. Når der arbejdes med animalske produkter – føler Bianco – at man skal arbejde med stor respekt. Derfor benytter Bianco ikke pels på deres sko, og det læder de bruger, er fra dyr, som er behandlet med værdighed i deres liv, og ikke er blevet udsat for misrøgt af nogen art.

Bianco er et stort og internationalt firma, og derfor er menneskerettigheder, diskrimination og arbejderrettigheder vigtige nøgleord for brandet. De sætter desuden en ære i at være så miljøvenlige som overhovedet muligt under produktionen af deres sko.

Bianco er et pragteksempel på et kommercielt brand, der ikke bukker under for tvivlsomme industri-standarder. De behandler deres proces, produkt og producenter med lige respekt. Derfor kan du, som kunde, være sikker på at dine nye støvler er fremstillet på en værdig, miljøvenlig vis.
Bianco – ”Founded on the pillars of style, craftsmanship and edgy self-expression”

Hos byKALSTRUP kan du shoppe nogle af de bedste sko-nyheder fra Bianco til kvinder som sandaler, sneakers og støvler i lækre råmaterialer.