Bæredygtig

Vi synes det er enormt vigtigt, at vi passe på vores planet hos Kalstrup. Heldigvis er dette også blevet en trend i modeverdenen, som vi tror er kommet for at blive. Hos Kalstrup har du en lang række muligheder for at shoppe bæredygtige brands, som vi har nøje udvalgt, og du finder også flere og flere bæredygtige designs fra de forskellige leverandører vi har. Shop både bæredygtig tøj & bolig online og i butikkerne.

Shop bæredygtigt hos byKalstrup

Det kan du gøre for at skabe en mere bæredygtig garderobe

Det er ikke kun i supermarkederne du kan shoppe økologisk - det kan du også hos byKalstrup. Hele modebrancen er gået ind i kampen for mere bæredygtigt tøj, og det bakker vi med stolthed op om. Du gør både noget godt for dig selv og kloden ved at shoppe bæredygtige styles til din garderobe. Hvis du ønsker en garderobe, hvor du ved der er gjort noget for at skåne vores klode, så kan du shoppe brands som: ELSK, Esmé Studios & Sissel Edelbo. Et andet dansk modebrand, som også er gået ind i kampen er, Mads Nørgaard - de har tilsluttet sig FN's Global Impact.

Er du i tvivl om det du ønsker at shoppe er bæredygtigt, så kan blandt andet se efter GOTS-certificeret- eller Oeko-Tex-mærker. På www.byKalstrup.dk skriver vi altid i produktteksten, hvis tøjet er miljøvenlig samt bæredygtigt. Vi notere også, hvilket materiale tøjet er fremstillet af - dette kunne være økologisk bomuld. Gå efter tidsløse basisstyle, da det er tøj vi vil bruge igen og igen, og oftes i flere år.

Tænk kvalitet når du shopper. Et stykke tøj i god kvalitet vil du kunne eje længere, og du vil derfor ikke skulle skifte ud i den garderobe så ofte. Det kan derfor godt betale sig at ofre lidt ekstra engang i mellem - Dit forbrug vil blive nedsat og dermed skåner du vores klode.Når du ikke bruger et bestemt stykke tøj mere, så giv det videre til nogen, som vil sætte pris på det. Du kan både give det til familie og venner, eller vælge at donere det til genbrug.

Hver mere skånsom når du vasker dit tøj - du giver dit tøj længere levetid. Sæt temperaturen lavt når du vasker - på den måde spare du både energien og miljøet. Derudover er det ikke nødvendigt at vaske dit tøj hver gang efter brug - Du slider på tøjet hver gang.

Når du handler online har du også mulighed for at gøre en lille forskel. Er du i tvivl omkring størrelsen vil vi anbefale dig at benytte vores søde kundeservice: mail@bykalstrup.dk eller 21 13 60 40 - Her vil vi med glæde rådgive dig i, hvilken størrelse du skal vælge frem for du shoppe to størrelser og dermed sender den ene retur igen. Vi kan skåne miljøet ved at spare transporten der vil være frem og tilbage på denne pakke.  

ELSKEsmé StudiosSissel Edelbo