Bæredygtig

Vi synes det er enormt vigtigt, at vi passe på vores planet hos Kalstrup. Heldigvis ser vi det mere og mere i modeverdenen. Hos Kalstrup har du en lang række muligheder for at shoppe bæredygtige brands, som vi har nøje udvalgt, og du finder også flere og flere bæredygtige designs fra de forskellige leverandører vi har. Derudover sender vi jeres ordrer afsted i poser fremstillet af genbrugsplast. Shop både bæredygtig tøj & bolig online og i butikkerne.

Shop bæredygtigt hos byKalstrup

Det kan du gøre for at skabe en mere bæredygtig garderobe

Det er ikke kun i supermarkederne du kan shoppe økologisk - det kan du også hos byKalstrup. Hele modebrancen er gået ind i kampen for mere bæredygtigt tøj, og det bakker vi med stolthed op om. Du gør både noget godt for dig selv og kloden ved at shoppe bæredygtige styles til din garderobe. Hvis du ønsker en garderobe, hvor du ved der er gjort noget for at skåne vores klode, så kan du shoppe brands som: ELSK, Esmé Studios & Sissel Edelbo. Et andet dansk modebrand, som også er gået ind i kampen er, Mads Nørgaard - de har tilsluttet sig FN's Global Impact.

Er du i tvivl om det du ønsker at shoppe er bæredygtigt, så kan blandt andet se efter GOTS-certificeret- eller Oeko-Tex-mærker. På www.byKalstrup.dk skriver vi altid i produktteksten, hvis tøjet er miljøvenlig samt bæredygtigt. Vi notere også, hvilket materiale tøjet er fremstillet af - dette kunne være økologisk bomuld. Gå efter tidsløse basisstyle, da det er tøj vi vil bruge igen og igen, og oftes i flere år.

Tænk kvalitet når du shopper. Et stykke tøj i god kvalitet vil du kunne eje længere, og du vil derfor ikke skulle skifte ud i den garderobe så ofte. Det kan derfor godt betale sig at ofre lidt ekstra engang i mellem - Dit forbrug vil blive nedsat og dermed skåner du vores klode.Når du ikke bruger et bestemt stykke tøj mere, så giv det videre til nogen, som vil sætte pris på det. Du kan både give det til familie og venner, eller vælge at donere det til genbrug.

Hver mere skånsom når du vasker dit tøj - du giver dit tøj længere levetid. Sæt temperaturen lavt når du vasker - på den måde spare du både energien og miljøet. Derudover er det ikke nødvendigt at vaske dit tøj hver gang efter brug - Du slider på tøjet hver gang.

Når du handler online har du også mulighed for at gøre en lille forskel. Er du i tvivl omkring størrelsen vil vi anbefale dig at benytte vores søde kundeservice: mail@bykalstrup.dk eller 21 13 60 40 - Her vil vi med glæde rådgive dig i, hvilken størrelse du skal vælge frem for du shoppe to størrelser og dermed sender den ene retur igen. Vi kan skåne miljøet ved at spare transporten der vil være frem og tilbage på denne pakke. Derudover sender vi også din ordrer afsted i poser, som er fremstillet af genbrugsplast.

ELSK

ELSK er skabt af et par gedigne Thy-drenge, Lukas Leszczynski og Lars Riis, som i rigtig nordjyde-stil ikke er bange for at stå imod strømmen samt holde fast i deres vision om miljøvenligt forbrug. I stedet for at fokusere på omsætning eller ry på de sociale medier, fokuserer ELSK på naturen. Derfor donerer de til miljøet af deres indtjening og bruger eksempelvis genbrugt bomuld i deres tøjproduktion.

Men ELSK ofrer ikke stil eller æstetik for deres vision. Deres look er indbegrebet af enkel, skandinavisk charme med dæmpede farver, flatterende snit og iøjefaldende print. Foruden deres genkendelige logo, som du kan finde i flere udgaver, er ELSK inspireret af naturen i Nordjylland. Derfor indgår valmuer, måger og lyng ofte i deres designs, og der er også genkendelige navne som Klitmøller og Thisted at finde i deres prints. byKalstrup støtter ELSK og deres mission om en bæredygtig, cirkulær tøjindustri, og derfor kan du shoppe et bredt udvalg af deres sortiment her. Hos os finder du både herretøj og dametøj, med alt inden for t-shirts, skjorter, sweatere, hoodies, kjoler og endda undertøj samt accessories.

Esmé Studios

En ting som vi hos byKalstrup altid har i vores tanker er bæredygtighed, miljøet og hvad der er bedst for vores klode. Der er Esmé Studios et brand, som passer perfekt ind hos os - både online og i vores fysiske butik. De bestræber sig efter at hele beklædnings- samt tekstilindustrien skal tage et socialt ansvar og gøre deres virksomheder så bæredygtige som muligt. Emsé Studios designs er fremstillet i økologisk kemi-fri bomuld, og de vægter højt, at deres kunder med sikkerhed kan vide, hvilket materiale deres tøj er fremstillet i, og at det er produceret så skånsomt som muligt. Alt deres tøj bliver fremstillet på certificerede fabrikker - de opfylder de højeste krav og standarder med hensyn til det sociale ansvar for vores klode.

Sissel Edelbo

Sissel Edelbo er virkelig et mærke med sans for kvalitet, det unikke og det farverige. Men vigtigst af alt så handler det om bæredygtighed og om up-cycling. Hver enkelt produkt fra Sissel Edelbo, hvad enten det er en lang kimono, en kort kimono eller et tredje produkt, så er det hele up-cycling. Hvert produkt fra Sissel Edelbo er lavet af håndvalgte indiske sarier med hver deres unikke mønster, farve og kvalitet. Ejerne, Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen, er altid en del af udvælgelsen af de forskellige produkter som Sissel Edelbo producerer og efterfølgende forhandler.
Udvælgelsesprocessen er alt, når der skal skabes nogle produkter som lever op til det niveau Sissel Edelbo har sat. De to ejere er altid inde over alle processer der har med brandet at gøre. Lige fra udvælgelsen af indiske sarier, til produktion og til handel.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor bæredygtigt tøj, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.