X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BADEANSTALTEN


“Vi er drevet af lysten til at skabe ærlige og lækre produkter”

Produkterne fra danske Badeanstalten bliver produceret ud fra gammeldags metoder, hvor man hele tiden tilføjer den nye viden og erfaring. Ingredienserne er de bedste råvarer, hvor afslapning, pleje og velvære bliver opfyldt i højeste grad. Badeanstalten mener, at når man er i badet, så skal man tage sig en timeout og få følelsen er velvære - Lad bruserens varme behagelige vand skylle hverdagens strabadser af dig sammen med de skønne badeprodukter fra Badeanstalten.

Det gode danske håndværk

Badeanstaltens passion for sæber og hudpleje startede i 2002 i Aalborg. Her eksperimenterede Iben Holm i sit egen køkken, og det var her Badeanstalten blev grundlagt med et lille sortiment af håndlavede sæber. Allerede i 2002 handlede det om det helt rigtige håndværk samt de bedste råvarer - og det har ikke ændret sig siden. I dag har skønhedsbrandet base i Nørresundby i Nordjylland.

Skønhedsbranchens jungle

Mange brands indenfor pleje, velvære- og skønhedsbranchen lover gule og grønne skove, og der bliver ofte reklameret med ting, som ikke har nogen effekt i sidste ende. Badeanstalten kan dog med garanti holde, hvad de lover - Deres mange produkter er fremstillet simpelt med råvarer, som har haft dokumenteret effekt i flere år. De anvender vegetabilske olier, som er med til at blødgøre huden - dette gør også, at de fleste af deres produkter kan anvendes af veganere. De bruger velduftende æteriske olier, som er med til at stimulere samt berolige. I naturen bruger de blandt andet let, havsalt, honning og urter.

Badeanstalten ønsker ikke at bygge deres budskab op omkring salgstal - De ønsker at skabe en sanseoplevelse, hvor kunden for opfyldt alle lovet behov, og hvor kunden står tilbage med en god samt behagelig oplevelse. De rette ord kan være: De skaber ærlige produkter! 

Badeanstaltens proces for ét produkt 

Det tager tid at skabe skønhedsprodukter udfra den gammeldags metode. Først skal den rigtige leverandør findes, de helt rigtige råvarer udvælges, og derefter skal produktet udvikles. Et produkt fra Badeanstalten lander ikke på hylderne før det er helt perfekt.
I dag har Badeanstalten et spændende sortiment, hvor vi er sikre på der er noget for enhver. Hvert år udvikler de nye produkter, nye sortimenter og forbedringer på de nuværende plejeprodukter.

Deres sortiment består af:

Håndlavede sæber, Bodyscrub & Ansigtscrub, Cremer til ansigtet og kroppen, Olier til ansigtet og kroppen, Muddermasker til ansigtet, flydende sæbe og plejende tilbehør.

Hvilket pleje produkt passer til dig?

Hos byKalstrup har du mulighed for at shoppe et kæmpe udvalg af Badeanstaltens produkter online men også i vores fysiske butikker, Kalstrup Livsstilshus. Du finder Badeanstalten sammen med vores to andre brands indenfor skønhedsbranchen: L:A BRUKET og Meraki.

Ikoniske faste håndsæber:

Du finder et bredt udvalg af forskellige velduftende faste håndsæber. Hos Badeanstalten er et stykke håndsæbe ikke bare et stykke sæbe. Hver duft og alle ingredienserne har hver sin måde at pleje, give velvære og fordybelse på. Sæberne virker ikke udtørrende på hænderne, og de giver en cremet skum, som er super behagelige. De er fremstillet af vegetabilske olier og med et højt indhold af glycerin, som virker fugtgivende. Et stykke håndsæbe er til dig, som gerne vil forkæle sanserne lidt ekstra samtidig med, at du plejer dine hænder. Alle sæberne egner sig til veganere.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor de mange lækre produkter fra Badeanstalten, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.