And Less

And Less er et brand, hvor det skandinaviske, nordiske samt traditionen for designhåndværk kommer til udtryk. Et luksuriøst brand, som både kan fornemmes og føles i de mange skønne styles - Materialer og håndværk er i den højeste kvalitet. Du kan kende And Less' designs i modeverdenen ved det enkelte, tidsløse med samtidig super feminine look. Shop både kjoler, skjorter og jakker hos byKalstrup - Vi udvælger de bedste nyheder til dig!
Alcristie Pants
DKK 1.200,00

"Byg broer mellem generationer & forskellige stilarter"

And Less er eksperter i at fremhæve det luksuriøse i deres design - det kan både fornemmes og føles. De vælger de bedste materialer, det gode håndværk, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteterne på de forskellige styles. Deres mange styles kan kombineres på kryds og tværs, og de vil altid passe ind i din garderobe. Sofistikeret feminin? Energisk ungdommelighed? Sporty elegance? Komfortabel selvsikkert? - And Less' styringsmuligheder er brede.


And Less Nyheder

Vi får løbende nyheder ind fra Andless i KALSTRUP LIVSSTILSHUS – og vi sparer ikke på sortimentet, som de storfans, vi er. Vi elsker And Less’ kollektioner og finder ikke nogle i tøjbranchen som dem, der kan skabe simple designs fyldt med smukke designdetaljer og overraskelser. Hvis du søger en enkelt stil, så kan And Less gå hele vejen sammen med dig og samtidig sikre dig et spændende, og samtidig smart og underspillet look.

And Less - design møder simpel stil og lethed

I designteamet bag And Less lægges der stor vægt på brandets skandinaviske rødder og ønsket om at skabe et designhåndværk med rødder i et simpelt og nordisk look. Kvaliteterne er samtidig i top, og prisen yderst fair for et stykke vellykket design og smukt udført håndværk som dét, And Less repræsenterer. And Less er gennemførte og dygtige i alle genre og har konstruktion øverst på deres liste, når de tænker nye snit og former ind i deres moderne designs – samtidig er And Less dygtige til at finde de rette materialer til de rette styles, så vi som brugere, får den helt rette følelse, når vi bærer mærkets stilfulde og aktuelle designs.

And Less Skjorter

Broderi anglaise skjortebluse er en yderst populær style i And Less’ varesortiment. Kun få kan som And Less lave et stilsikkert og topmoderne look i deres veldesignet skjorte i smuk broderi anglaise, der er mere end højaktuel lige nu. And Less er også kendt for deres i øvrigt simple skjorter til hverdagsbrug – dog altid med et lille designtvist som eksempelvis en flæset lomme, slidset detalje og altid et flot fald i deres overdele.

And Less T-shirts

And Less har skabt den helt perfekte og simple t-shirts der passer til alt og i det lækreste hørlook i kombinationen 55% viskose og 45% hør. Looket er loose og samtidig meget eksklusivt og passer til enhver lejlighed og tøjsæt. Det kan være svært at finde en velsiddende t-shirts til piger, men And Less har knækket koden – den findes lige her og hedder Alnoe t-shirts.

And Less Kjoler

And Less får elegant forenet feminine kjoler til en enkle og lette designs, der gør det nemt for alle at hoppe i kjolen til enhver lejlighed. And Less er stærke i kjolemodeller, der falder smalt, men ikke for tæt, og ofte følger der bælte med til designet, så du helt selv kan vælge, hvor markeret, du ønsker din yndlingskjole. And Less designer nemt både fest kjoler og hverdags kjoler, der alle har det til fælles, du føler dig rigtig godt tilpas i snittet.

And Less for everybody everyday

Vi er sikre på der er et design til enhver kvinde i And Less' sortiment. Hos byKalstrup finder du de lækreste strik, klassiske skjorter, jakker og bukser. Vi synes brandet egner sig til enhver figur. Shop løs i vores brede udvalg både online og i vores fysiske butikker i Blokhus & Løkken.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra And Less, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

And Less - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.