And Less

And Less er et brand, hvor det skandinaviske, nordiske samt traditionen for designhåndværk kommer til udtryk. Et luksuriøst brand, som både kan fornemmes og føles i de mange skønne styles - Materialer og håndværk er i den højeste kvalitet. Du kan kende And Less' designs i modeverdenen ved det enkelte, tidsløse med samtidig super feminine look. Shop både kjoler, skjorter og jakker hos byKalstrup - Vi udvælger de bedste nyheder til dig!

"Byg broer mellem generationer & forskellige stilarter"

And Less er eksperter i at fremhæve det luksuriøse i deres design - det kan både fornemmes og føles. De vælger de bedste materialer, det gode håndværk, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteterne på de forskellige styles. Deres mange styles kan kombineres på kryds og tværs, og de vil altid passe ind i din garderobe. Sofistikeret feminin? Energisk ungdommelighed? Sporty elegance? Komfortabel selvsikkert? - And Less' styringsmuligheder er brede.

Vi er sikre på der er et design til enhver kvinde i And Less' sortiment. Hos byKalstrup finder du de lækreste strik, klassiske skjorter, jakker og bukser. Vi synes brandet egner sig til enhver figur. Shop løs i vores brede udvalg både online og i vores fysiske butikker i Blokhus & Løkken.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra And Less, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

And Less - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.