X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam lorem ipsum dolor sit amet.

ADIDAS TIL MÆND

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam lorem ipsum dolor sit amet.

Adidas til herrer – de velkendte striber har dannet mode i 70 år

Adidas er uden tvivl et af verdens mest kendte og elskede brands, og vores udvalg af Adidas til herrer passer perfekt ind i kategorien af ‘ahtleisure wear’ – tøj, der både kan bruges til sport og til hverdag. Her finder du alt fra shorts og T-shirts til caps og sportsudstyr.

Det nutidige udtryk og evnen til kontinuerligt at nyskabe sig afslører ikke, at vi har at gøre med et brand, der har mere end 70 år på bagen. Det er ikke desto mindre tilfældet med Adidas, der blev grundlagt i 1949 og især havde sportssko til forskellige formål på programmet – alt fra fodboldstøvler til sprintersko. Samme år så de velkendte tre striber for første gang dagens lys, og lige siden har de været synonyme med det tyske brands genkendelige udtryk. Nogle af skoene fra 1950’erne ses stadig i modebilledet i dag, og det vidner i den grad om tidløst design med lang levetid.

Siden den spæde start er paletten hos Adidas blevet udvidet betragteligt, og der findes næsten ikke de beklædningsdel, der ikke er en del af en af Adidas’ kollektioner. I vores håndplukkede udvalg af Adidas til herrer har vi lagt vægt på at udvælge produkter, der både kan bruges til hverdag og til træning.


Kombinér hverdagsmode og sport uden besvær

Hverdagspåklædning og sportstøj behøver ikke at være hinandens modsætninger – faktisk har moden gennem flere år tilladt, at man kan bevæge sig helt frit og flydende mellem de to kategorier. En logo-T-shirt er f.eks. lige anvendelig, uanset om du er på vej til træning eller bare leder efter noget at kombinere med et par jeans eller chinos på en ganske almindelig hverdag. Det ene udelukker ikke det andet, og det betyder også, at dine items fra Adidas aldrig kommer til at samle støv i skabet. De kan nemlig bruges til det hele.

Inden for modeverdenen kaldes denne trend ‘athleisure’, og den betegner kort og godt de stykker tøj, der både kan bruges til sports- og hverdagsbrug og falder lige naturligt ind i begge kategorier. Hvis du er vild med det sporty look ligesom os, er der masser at finde i vores kategori med Adidas til herrer.


Find dine favoritter i udvalget af Adidas til herrer

En cap med logo er en let måde at tilføre et sportsinspireret element til dit outfit – og en T-shirt med det velkendte logo eller et par behagelige shorts går man simpelthen aldrig galt i byen med. Siden her er fyldt med vores favoritter, og vi håber, at du også finder dine.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter fra Adidas, er du altid velkommen til at sende en mail til mail@bykalstrup.dk eller ringe på 21 13 60 40 alle hverdage mellem 09 og 16.