2ND ONE

2ND ONE er et dansk brand, som er blevet kendt for deres mange fantastiske bukser. De skaber denim- og buksemode til enhver kvinde, som er bevidst om sin stil og hvad hun ønsker. De vægter den perfekte pasform samt kvaliteten af materiale højt. Vi mener, at 2ND ONE er et sikkert valg blandt de fleste. Hos byKalstrup finder du stort udvalg bukser -  blandt andet er både Miley & Carine to super populære modeller blandt mange af jer.

Bukser skal være behageligt men også se godt ud

Det københavnske brand, 2ND ONE lancerede deres første kollektion i år 2013, og siden er det gået stærkt for dem. De er i dag et kendt mærke i specielt Danmark men også udlandet, hvilket vi godt kan forstå. 2ND ONE har knækket koden med at lave moderigtige designs, som også er super komfortable at bære. Deres bukser er tilgængelig for enhver kvinde, og mange finder hurtigt en yndlingsmodel blandt deres mange designs og pasform. Du har mulighed for at shoppe bukser med et klassisk look - det kunne være Meghan Pants, bukser med et trendy look - Alba Pants, og er du mere til den afslappet stil, så vil Miley Pants helt sikkert være noget for dig.

Hos byKalstrup.dk finder du et bredt sortiment af alle stilkerne indenfor bukser. 2ND ONE er det perfekte buksebrand, hvis du spørg os. Shop løs online men også i vores fysiske butikker i Blokhus & Løkken.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre bukser fra 2ND ONE, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

2ND ONE - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.